Ο Κώστας Σλούκας θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστει και τον κρατάει εκτός σειράς με την Βαλένθια.
Σοβαρό πλήγμα για τον Παναθηναϊκό ο τραυματισμός του Κώστα Σλούκα, λίγο πριν την έναρξη της σειράς με την Βαλένθια, γεγονός που προκάλεσε σοκ στο στρατόπεδο των «πράσινων».
Ο αρχηγός του τριφυλλιού υπέστει ρήξη έξω μηνίσκου του αριστερού γονάτου, πρόβλημα που προέκυψε στην τελευταία προπόνηση πριν το ταξίδι της ομάδας. Ο Σλούκας θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, η οποία προγραμματίστηκε για την Τρίτη (28/4).
Η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 3 έως 4 εβδομάδες, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά. Αυτό σημαίνει πως ο Κώστας Σλούκας θέτει ως ρεαλιστικό στόχο την επιστροφή του για το Final Four της Ευρωλίγκα στην Αθήνα, εφόσον ο Παναθηναϊκός εξασδαλίσει την πρόκριση.








