17.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πήγαν για το «κόλπο» οι Σανς

Τη μεγάλη κίνηση του καλοκαιριού, που θα άλλαζε τη μοίρα τους, έψαχναν οι Σανς, αλλά ουδείς εκ των Λίλαρντ, Ουόκερ και Ροζίερ ήταν ένα ρεαλιστικό όνειρο.

Οι Φοίνιξ Σανς έχουν έρθει σε μια φάση παρακμής, μετά την εξαιρετική πορεία που... για ένα χαμένο αμυντικό ριμπάουντ του Αμάρε Στάνταμαϊρ, δεν τους έφερε στους Τελικούς του ΝΒΑ το 2010. Εδώ και αρκετά χρόνια προσπαθούν για την επαναφορά τους, επενδύοντας συνήθως σε υψηλές θέσεις στο draft, για να «χτίσουν» μια ομάδα που θα πρωταγωνιστούσε για πολύ καιρό, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να χαρακτηριστεί από ιδιαίτερη επιτυχία.

Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, ότι διεκδικούν με τους Νετς τον τίτλο της χειρότερης ομάδας της δεκαετίας στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό το καλοκαίρι προσπάθησαν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Οι «Ήλιοι» είχαν βάλει στο στόχαστρό τους τρία σημαντικά ονόματα και ο λόγος γίνεται για τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κέμπα Ούοκερ και Τέρι Ροζίερ, με τον τελευταίο ειδικά να έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του, μετά την τρομερή σεζόν που έκανε με τους Σέλτικς, ενώ οι πρώτοι δύο ήταν ήδη στην ελίτ των κορυφαίων γκαρντ.

Ο Τζον Γκαμπαντόρο, δημοσιογράφος από την περιοχή της Αριζόνα, έκανε την αποκάλυψη για τις επαφές των Σανς με την πλευρά των τριών παικτών, ψάχνοντας τρόπο να κάνουν μια ανταλλαγή που θα τους έφερνε... στην έρημο. Καμία, όμως, δεν προχώρησε και το αποτέλεσμα ήταν η απόκτηση των Ράιαν Άντερσον και ΝτιΆντονι Μέλτον από τους Ρόκετς, με αντάλλαγμα τους Μαρκίς Κρις και Μπράντον Νάιτ.

Κάπως έτσι, όμως, φάνηκε μετά από πολύ καιρό να... έχουν σφυγμό και να επιθυμούν να αλλάξουν ρότα στην ιστορία τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ