17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νικς: Στο “Μεγάλο Μήλο” ο Κέμπα Ουόκερ! (vid)

Κάτοικος Νέας Υόρκης θα είναι για την επόμενη σεζόν ο Κέμπα Ουόκερ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα των Νιου Γιορκ Νικς!

O τέσσερις φορές All-Star, Κέμπα Ουόκερ, αναμένεται να πάει στη γενέτειρά του, τη Νέα Υόρκη και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους Νικς. Ο 31 ετών γκαρντ, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες έφυγε με ανταλλαγή από τους Σέλτικς για να πάει στην Οκλαχόμα Σίτι και τους Θάντερ, δεν πρόκειται να αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο με την ομάδα της Δυτικής Περιφέρειας, καθώς έφτασαν σε συμφωνία για εξαγορά των δύο χρόνων που μένουν στο συμβόλαιό του, αξίας 74 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ουόκερ δεν ταίριαζε στο προφίλ "ανανέωσης" των Θάντερ, όμως δεν άργησε να βρει την επόμενή του ομάδα, καθώς επιστρέφει στη γενέτειρά του και θα αγωνίζεται με τους Νικς. Το ακριβές ποσό της συμφωνίας δεν το ξέρουμε, όπως η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει περί τα 10 εκατομμυρια κενό στο salary cap της, αν δεν κάνει κάποια άλλη κίνηση πριν οριστικοποιήσει την απόκτηση του Ουόκερ.

Στους Νικς, ο Ουόκερ θα βρει τον Ντέρικ Ρόουζ, κάνοντας ένα φοβερό δίδυμο στον άσο, ενώ πλέον θα τους πλαισιώνει ο Έβαν Φουρνιέ, ένα από τα βασικά αποκτήματα των Νικς αυτό το καλοκαίρι. Φυσικά, ο ερχομός του πολύ πιθανόν να επηρεάσει το μέλλον του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος της Σάμερ Λιγκ για να δει αν θα γίνει εγγυημένο ή όχι το τριετές συμβόλαιό του.

https://www.youtube.com/watch?v=uuxyO-N1NFQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ