21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο σκόρερ έστειλε… ραβασάκι

Η προειδοποίηση που έστειλε ο, πολύ καλός, κοινοτικός παίκτης προς την διοίκηση της ομάδας ήταν κομψή, όμως ήταν και σαφής και το κυριότερο πολύ σοβαρή, αφού στάλθηκε εγγράφως.

"Κύριοι, σας υπενθυμίζω ότι σε λίγες μέρες θα μου χρωστάτε δύο μήνες και θα μπορώ να μείνω ελεύθερος", ήταν το νόημα. Το μαγαζί για την ώρα έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα στην καθημερινότητα, αλλά όχι σοβαρά. Αυτό το θέμα όμως αξιολογείται ως ξεχωριστό.

Αφ' ενός, επειδή έψαξαν κι έμαθαν ότι ο αποστολέας έχει ήδη πολύ καλή πρόταση από άλλη ομάδα και είναι σκέφτεται πολύ σοβαρά να την αποδεχθεί ακόμα κι αν πληρωθεί.

Αφ' ετέρου, επειδή μπορεί να είναι ο μόνος που έστειλε προειδοποίηση, αλλά όχι και ο μόνος απλήρωτος. Κι αυτά συνήθως πάνε ντόμινο, ειδικά στους αλλοδαπούς των ομάδων. Και μπορεί οι "ούτε καν δύο μήνες" για την Ελλάδα να είναι παραπάνω από καλά για πληρωμές, αλλά οι μη Έλληνες στραβώνουν ακόμα και με λίγες μέρες καθυστέρηση. Κι επειδή ο Φεβρουάριος παραδοσιακά είναι μήνας κρίσης για τις ομάδες, για το αν θα βγει απρόσκοπτα η χρονιά ή θα υπάρξει πρόβλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ