15.3 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ο ψηλός… ψηλώνει

Μπορεί ο κόσμος να "φτιάχνεται" παραδοσιακά με τις εμπορικές μεταγραφές κυρίως εκ της αλλοδαπής, αλλά οι προπονητές επίσης παραδοσιακά ψάχνονται και για κινήσεις ουσίας που μπορεί να μην στέλνουν κόσμο... στο αεροδρόμιο, αλλά κρίνονται ως απολύτως value for money για τις ανάγκες των ομάδων.


Είναι τσεκαρισμένη η πληροφορία ότι ο διεθνής ψηλός που όπου έχει παίξει προσφέρει αλλά ακόμα ψάχνει την "χρονιά καριέρας", έχει μπει για τα καλά στα "ραντάρ" ομάδας που αγωνίζεται και στο ψηλότερο ευρωπαϊκό επίπεδο.


Στο ρόστερ που διαμορφώνεται υπάρχουν άλλες προτεραιότητες χρονικά, αλλά η δική του περίπτωση είναι "μαρκαρισμένη" στις σημειώσεις του προπονητή και μόνο από "καραμπόλες" μπορεί να μην γίνει η κρούση.


Οι όροι θα είναι πολύ συγκεκριμένοι, σχετικά με τον ρόλο που δεν προβλέπεται πρωταγωνιστικός αλλά θα έχει μεγάλο κίνητρο. Και η απόφαση πλέον θα είναι του παίκτη, ο οποίος θα έχει να διαλέξει την συνέχιση του πρωταγωνιστικού ρόλου που βρήκε στην τελευταία του ομάδα, αλλά σε μικρομεσαίο επίπεδο ή το... κρας τεστ στα ψηλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ