20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Θα έμενε ο “φευγάτος” εκτός αν… φύγει

Πολλοί ασπάζονται το "κάλλιο πρώτος στο χωριό, παρά δεύτερος στην πόλη". Αλλοι πάλι, το σκέφτονται αντίθετα. Ακόμα και αν το "χωριό" δεν το λες και έτσι, ούτε σαν τόπο ούτε σαν το "μαγαζί" που δουλεύεις.

Υπάρχει μια περίπτωση που τα έχει όλα αυτά μπερδεμένα. Ο κόουτς είχε κηρύξει σιγή ασυρμάτου και όλοι πίστευαν ότι είχε βάλει πλώρη για τα ξένα. Λίγο πριν λήξει η διορία και πάει για άλλα η ομάδα του, έδωσε σημάδια και όλα έδειχναν να ήταν μια παρεξήγηση, με τις δύο πλευρές να αρχίζουν σε καλό πνεύμα τις συνομιλίες για την συνέχιση της συνεργασίας τους. Μέχρι που... έσκασε.

Ο, όχι ακριβώς μέντορας, αλλά για χρόνια στενός συνεργάτης του κόουτς, παρότι οι δυο τους δεν είναι καν συμπατριώτες, άλλαξε στέγη, πόλη, χώρα και... διοργάνωση. Και οι υποψίες ότι θα τον θέλει και πάλι δίπλα του, στο ανώτατο διασυλλογικό επίπεδο άρχισαν να φουντώνουν.  Περισσότερο από... συνήθεια και χωρίς ο ίδιος να έχει πει κάτι. Μόνο που οι παρατηρητικοί διακρίνουν πάλι μια στασιμότητα στις επαφές που είχαν αρχίσει και σκέφτονται "λες να;"....



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ