24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο καλπασμός των τριών και η «ζημιάρα» Βιλερμπάν (vids)

Την εντυπωσιακή τους πορεία στο ξεκίνημα της φετινής Ευρωλίγκας συνεχίζουν Χίμκι, Αρμάνι Μιλάνο και Αναντολού Εφές που νίκησαν Παναθηναϊκό, Άλμπα Βερολίνου και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα κι έχουν πλέον ρεκόρ 4-1, ενώ η Βιλερμπάν επικράτησε της Μπασκόνια κι απέδειξε ότι στο «Αστρομπάλ» είναι ικανή για πολλές «ζημιές».

Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της ημέρας, ο Παναθηναϊκός δεν κατόρθωσε να παίξει σε κανένα σημείο του αγώνα καλή άμυνα απέναντι στη Χίμκι και μοιραία ηττήθηκε με 103-86, πέφτοντας πλέον στο 2-3. Οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακοί στην επίθεση, αλλά όταν οι γηπεδούχοι τους σταμάτησαν κατόρθωσαν να ξεφύγουν και να πάρουν τη νίκη εκμεταλλευόμενοι και την υπεροχή τους στον τομέα των ριμπάουντ. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Λίγο αργότερα, η Αναντολού Εφές κατόρθωσε να «λυγίσει» στην Κωνσταντινούπολη την αντίσταση του Ερυθρού Αστέρα με 85-70. Οι πρωταθλητές Σερβίας έχουν πλέον ρεκόρ 1-4, έχοντας πάρει ένα ροζ φύλλο όλο κι όλο, στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε. Κορυφαίος για την περσινή φιναλίστ της Ευρωλίγκας ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Το μοναδικό διπλό της πρώτης ημέρας της «διαβολοβδομάδας» πανηγύρισε η Αρμάνι Μιλάνο η οποία πέρασε από την έδρα της Άλμπα Βερολίνου με 81-78. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε στη δράση αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του και ήταν εκείνος ο οποίος οδήγησε το σύνολο του Έτορε Μεσίνα στην επικράτηση σ' ένα γήπεδο που ενδέχεται κάποιοι να «στραβοπατήσουν». Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Μεγάλο παιχνίδι στο «Αστρομπάλ» με τις δύο άμυνες να είναι πολύ «σφιχτές». Η Βιλερμπάν υποχρέωσε την Μπασκόνια στην τρίτη της ήττα, ενώ η ίδια έφτασε τις τρεις νίκες, με το τελικό 66-63 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Τονί Γιεκιρί κορυφαίος για τους πρωταθλητές Γαλλίας, ενώ ο Λούκας Βιλντόσα αποδείχτηκε μοιραίος για τους Βάσκους αστοχώντας στο τρίποντο που θα έστελνε τον αγώνα στην παράταση. Διαβάστε λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Δείτε το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ΕΔΩ.

Δείτε την αναλυτική βαθμολογία της διοργάνωσης έως τώρα ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αργύρη Πεδουλάκη ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ρίμας Κουρτινάιτις ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ίαν Βουγιούκα ΕΔΩ και του Γιώργου Βόβορα ΕΔΩ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αλεξέι Σβεντ και του Γιάνις Τίμα ΕΔΩ.

Δείτε τον πανηγυρισμό του Σβεντ που θύμισε Χάρντεν ΕΔΩ.

Δείτε τον όμορφο αιφνιδιασμό του Παναθηναϊκού ΕΔΩ.

Δείτε videos από τα παιχνίδια:

https://www.youtube.com/watch?v=QFBYAzl8tAg&t=1s

https://www.youtube.com/watch?v=afrK9nU5ons



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ