20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο Κάρτερ είναι εδώ και πάει για ρεκόρ! (vids)

«Air Canada» θα έχουμε για ακόμη έναν χρόνο στο ΝΒΑ, με τον Βινς Κάρτερ να γνωστοποιεί, ότι θα συνεχίσει και του χρόνου την καριέρα του, προχωρώντας στο απίστευτο ρεκόρ των 22 σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα, που δεν έχει πραγματοποιήσει κανένας άλλος παίκτης.

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Βινς Κάρτερ είχαν προσφέρει πέρυσι το καλοκαίρι ένα όμορφο νέο στους φίλους του μπάσκετ, τονίζοντας ότι θα συνέχιζαν για 21η χρονιά την καριέρα τους στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ο ένας παίζοντας για τους Ντάλας Μάβερικς και άλλος για τους Ατλάντα Χοκς. Ένα... άτυπο στοίχημα ήταν το ποιος είχε πιθανότητες να προχωρήσει στο απόλυτο ρεκόρ, που θα ήταν να παίξει για έναν 22ο χρόνο, κάτι που ουδείς έχει κάνει προηγουμένως.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, ο Γερμανός αποχαιρέτησε προ ολίγων εβδομάδων, αλλά ο «Air Canada» δεν τα παρατάει. «Επανέρχομαι», φέρεται να είπε στο συμπαίκτη του, Κεντ Μπέιζμορ και ο «μύθος» του ΝΒΑ αναμένεται να παίξει για ακόμη έναν χρόνο, όντας τώρα στα 42 του χρόνια. Η ηλικία, βέβαια, δεν είναι τίποτα άλλο πέρα από ένα νούμερο και ο Κάρτερ το αποδεικνύει, φτάνοντας στην αδιανόητη αυτήν επίδοση. Ας κάτσουμε, λοιπόν, κι ας τον απολαύσουμε άλλη μια σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ