20.6 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Όταν ο «Air Canada»… έκανε το καλύτερο κάρφωμα! (vid)

Ο «αειθαλής» Βινς Κάρτερ συνεχίζει την καριέρα του στους Χοκς και, ανατρέχοντας στην καριέρα του, το σίγουρο που μπορεί να θυμηθεί κανείς είναι το «άρρωστο» κάρφωμα προ 18ετίας μπροστά στον Βάις, ως ίσως το καλύτερο που υπήρξε σε αγώνα.

Τι κι αν είναι 41 ετών; Τι κι αν τα «παράσημα» στην καριέρα του είναι τόσα, χωρίς να έχει παράπονο για το πόσο «γεμάτη» είναι; Η λατρεία του Βινς Κάρτερ για το παιχνίδι τέλος δεν έχει και αυτό φαίνεται από το γεγονός, ότι ετοιμάζεται για την 21η του χρονιά στο ΝΒΑ. Βρίσκοντας το συμβόλαιο που έψαχνε στους Ατλάντα Χοκς, έναντι 2.4 εκατομμυρίων δοκαρίων, ο «Air Canada» συνεχίζει ακάθεκτος.

Κι αν υπάρχουν πολλά που μπορεί να θυμηθεί κανείς από τον Αμερικανό φόργουορντ, σίγουρα θα ξεχωρίσει ένα. Και δεν είναι άλλο από το κάρφωμα στον... φουκαρά Φρεντερίκ Βάις. Σε έναν αγώνα ομίλου με τη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2000, ο Κάρτερ παίρνει φόρα μετά την κερδισμένη μπάλα. Τι το ήθελε και ο βαρύς σέντερ να βρεθεί στο δρόμο του... Στο τέλος σημειώθωκε το ίσως καλύτερο κάρφωμα στην ιστορία του μπάσκετ σε ροή αγώνα, κάτι που λογικά θα θυμόμαστε για πολύ καιρό ακόμη, αν σκεφτούμε αυτή τη στιγμή πως δεν είναι μακριά από το να κλείσει... 20ετία.

Απολαύστε το, ξανά και ξανά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ