20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σιγά… μη σταματούσαν Νοβίτσκι και Κάρτερ! (pic)

Σπουδαία νέα στους φίλους του μπάσκετ είχαν να προσφέρουν ο Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Βινς Κάρτερ, οι οποίοι αναμένεται να συνεχίσουν και του χρόνου να παίζουν.

Δύο 40ρηδες που ο καθένας τους κάνει για... δύο 20ρηδες, αναμένεται να συνεχίσουν την καριέρα τους, για ακόμη μία περιπέτεια στο «μαγικό κόσμο» του ΝΒΑ. Ο λόγος γίνεται για τους Ντιρκ Νοβίτσκι και Βινς Κάρτερ, οι οποίοι προχωρούν για την 21η σεζόν της καριέρας τους, με τον Γερμανό πάντως να αποτελεί μία ιδιαίτερη περίπτωση.

Κι αυτό, γιατί μαζί με τον Κόμπι Μπράιαντ είναι ο μοναδικός παίκτης, που έχει πραγματοποιήσει 20 χρονιές με την φανέλα μίας μόνο ομάδας, τους Ντάλας Μάβερικς. Οι δύο σπουδαίοι «άσοι», μάλιστα, έχουν ως κοινό σημείο την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ το 2011 με τους «Μαβς», όταν είχαν θριαμβεύσει στους Τελικούς εναντίον των Μαϊάμι Χιτ των ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Ουέιντ και Κρις Μπος.

Για τον Νοβίτσκι, που θα κλείσει τον Ιούνιο τα 40 του χρόνια, η ίδια η ομάδα του ανακοίνωσε πως θα αξιοποιήσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ για τον Κάρτερ, που είναι στα 41, ο ίδιος είχε δηλώσει στο «The Undefeated», ότι «σχεδιάζω να επανέλθω την επόμενη χρονιά, είμαι 90% σίγουρος για αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ