20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Βινς Κάρτερ, ένα «αειθαλές γεράκι» (vids)

Ο Βινς Κάρτερ είναι επίσημα παίκτης των Χοκς και φαίνεται πως σε αυτούς θα τελειώσει μια ένδοξη καριέρα που οδεύει στο 21ο έτος της.

Τι κι αν έχει φτάσει στα 41 του; Τι κι αν έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια για τον ίδιο, ως επαγγελματίας αθλητής; Η «δίψα» για το μπάσκετ ποτέ δεν έπαυσε μέσα του και συνεχίζει ακάθεκτος, αν και λογικά, κατά δήλωσή του, αυτή η χρονιά θα είναι η τελευταία της καριέρας του, που μέτρησε ουκ ολίγες διακρίσεις, για να καταλήξει ως «Γεράκι».

Ο Βινς Κάρτερ είναι επίσημα παίκτης των Ατλάντα Χοκς, με τη διοίκηση της ομάδας να τον καλωσορίζει στις τάξεις της. Ο «Air Canada» αναμένεται να σβήσει τα 42 του κεράκια στο παρκέ το 2019 με την όγδοη διαφορετική ομάδα της καριέρας του, που αναμένεται να είναι και ο τελευταίος σταθμός σε ένα «τρένο», του οποίου το ταξίδι θα έχει διαρκέσει 21 ολόκληρα χρόνια.

Ο οκτάκις All Star και Ολυμπιονίκης με την Εθνική ΗΠΑ είναι έτοιμος για την νέα του πρόκληση, βρίσκοντας και... τον δικό μας Τάιλερ Ντόρσεϊ, εισπράττοντας 2.4 εκατομμύρια δολάρια για την προσεχή αγωνιστική περίοδο και δείχνοντας πως όταν αγαπάς κάτι... σημασία έχει πώς νιώθεις, όχι ποια είναι η ηλικία σου. Και με βάση αυτό, θα επιχειρήσει να ενισχύσει τους Χοκς, ώστε να ξεφύγουν από τη μιζέρια της περσινής τελευταίας θέσης στην Ανατολή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ