23.7 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο… γαλάζιος Πάρκερ (vid+pic)

Ο Τόνι Πάρκερ φόρεσε επίσημα τα χρώματα των Σάρλοτ Χόρνετς, αναλαμβάνοντας το έργο του να τους «ωθήσει» στην καταξίωση που τόσο «κυνηγούν».

Έχει έρθει με μια συγκεκριμένη αποστολή. Αυτήν που του ανέθεσε ο Μάικλ Τζόρνταν, δίνοντάς του παράλληλα τη δυνατότητα να κλείσει την καριέρα του, παίζοντας για χάρη του ειδώλου του, όπως ο ίδιος τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του. Αυτό έκανε τον Τόνι Πάρκερ να αφήσει το Σαν Αντόνιο ύστερα από 17 χρόνια, για να αγωνίζεται πλέον με την φανέλα των Σάρλοτ Χόρνετς.

Η αλήθεια είναι πως φαίνεται λιγάκι... παράξενο να τον βλέπουμε σε αυτά τα γαλάζια των «Σφηκών», όταν τόσο καιρό τον γνωρίζαμε με τα ασπρόμαυρα του συνόλου του Γκρεγκ Πόποβιτς. Κάποια στιγμή, όμως, θα συνηθίσουμε και η νέα σεζόν, άλλωστε, πλησιάζει στο ξεκίνημά της. Ο ίδιος, για ακόμη μία φορά δεν έκρυψε την χαρά του, που είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό, με την παρουσία του «Air», του προπονητή Τζέιμς Μπορίγκο και του συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Νικολά Μπατούμ, να τον πείθουν να έρθει.

Δείτε τον Πάρκερ στα χρώματα των Χόρνετς, πραγματοποιώντας και τις πρώτες του τηλεοπτικές δηλώσεις με αυτά...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ