13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ουίλιαμς και Χάρελ διέψευσαν τα σενάρια περί… Λέοναρντ

Το θέμα που έβγαλε στη... φόρα το "The Athletic" περί ενόχλησης τριών παικτών των Κλίπερς με τον Καουάι Λέοναρντ και τον οργανισμό πήρε αμέσως διαστάσεις και ο Λου Ουίλιαμς μαζί με τον Μόντρεζλ Χάρελ θέλησαν να βάλουν στη θέση τους τα πράγματα.

Η κακή πορεία των Κλίπερς στην ημιτελική φάση της δυτικής περιφέρειας απέναντι στους Νάγκετς δημιούργησε αρκετά ερωτηματικά όσον αφορά την εσωτερική ευημερία του οργανισμού και σιγά σιγά βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες λεπτομέρειες γύρω από τον σούπερ σταρ των Κλίπερς, Καουάι Λέοναρντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "The Athletic" Μπέβερλι, Ουίλιαμς και Χάρελ ήταν αρκετά ενοχλημένοι με την ευνοϊκή στάση του οργανισμού και του Ντοκ Ρίβερς απέναντι στον Λέοναρντ. Όμως ο Ουίλιαμς και ο Χάρελ δεν άφησαν να περάσουν πολλές ώρες από το συγκεκριμένο δημοσίευμα και μέσω των social media έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Αρχικά ο Λου Ουίλιαμς έγραψε: «Δεν ξέρω καν τι εννοεί το κομμάτι. Πού τα βρίσκετε όλα αυτά; Πείτε μας την πηγή σας» ενώ με τη σειρά το ο Χάρελ ανέφερε: «Φίλε, μπορείτε να δημιουργήσετε οτιδήποτε για να έχετε μία ιστορία έτσι; Γελάω».

Πλέον αναμένεται να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης και αν θα κυλήσουν ομαλά τα πράγματα στους Κλίπερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ