23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ενοχλημένοι κάποιοι παίκτες των Κλίπερς με τον Λέοναρντ!

Η «φούσκα» στο Ορλάντο ολοκληρώθηκε και σιγά σιγά βγαίνουν στην επιφάνεια διάφορα περιστατικά ανάμεσα στον Καουάι Λέοναρντ και τους συμπαίκτες του οι οποίοι φαίνονται αρκετά ενοχλημένοι μαζί του.

Οι Λος Άντελες Κλίπερς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί και όχι άδικα για την κατάκτηση του τίτλου όμως η ξαφνική πτωτική απόδοση της ομάδας του Ντοκ Ρίβερς τους οδήγησε στον άδοξο αποκλεισμό στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας από τους Νάγκετς.

Πολλοί πίστεψαν ότι υπήρξαν εσωτερικά προβλήματα κάτι που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ, όμως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος το "The Athletic" βγάζει στη... φόρα αρκετές λεπτομέρειες με τις ταραχώδεις σχέσεις του Καουάι Λέοναρντ και των υπόλοιπων παικτών του οργανισμού.

Συγκεκριμένα τρεις σημαντικοί παίκτες της ομάδας όπως ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο Λου Ουίλιαμς και ο Μόντρεζλ Χάρελ ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι με την ευνοϊκή στάση της διοίκησης αλλά και του Ντοκ Ρίβερς απέναντι στο Λέοναρντ. Όπως για παράδειγμα τα αρκετά ρεπό που έδιναν στον Λέοναρντ ώστε να μην επιβαρύνεται και να προστατεύει το σώμα του στις προπονήσεις ενώ σε αρκετά ματς δεν έδινε το παρών ώστε να τον ξεκουράσουν.

Παράλληλα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Λέοναρντ δεν αποδείχθηκε αρκετά συνεπής στα ομαδικά ραντεβού ενώ πολλές φορές καθυστερούσε στα αεροδρόμια με αποτέλεσμα να τον περιμένει η υπόλοιπη ομάδα για να ξεκινήσει το ταξίδι της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ