18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ουέιντ: «Πρέπει να πάρω τον χρόνο μου να το σκεφτώ…»

Ο Ντουέιν Ουέιντ μπορεί να έχει ξαναβρεί τον εαυτό του, μετά την επιστροφή στους Χιτ, αλλά κάτι τέτοιο δεν τον καθιστά... επιπόλαιο, ώστε να παρατήσει τις σκέψεις που ήδη κάνει σχετικά με το αν θα αποσυρθεί.

Το ότι ο Ντουέιν Ουέιντ σκέφτεται εδώ και πολύ καιρό να αφήσει τα παρκέ, μόλις τελειώσει αυτή η χρονιά, είναι κάτι γνωστό. Ο ίδιος, άλλωστε, δεν το έχει κρύψει, λέγοντας στα τέλη Φεβρουαρίου πως για πρώτη φορά στην καριέρα του κάνει τέτοιες σκέψεις και το καλοκαίρι αναμένεται ενδιαφέρον, περιμένοντας το τι τελικά θα αποφασίσει. Το εντυπωσιακό, πάντως, είναι ότι δε βιάζεται να καταλήξει, ακόμη κι αν δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει.

Αυτό απέδειξε, τουλάχιστον, στη μεγάλη νίκη των Μαϊάμι Χιτ στην Φιλαδέλφεια, «σπάζοντας» την έδρα των Σίξερς και παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Ανατολής, στα playoffs του ΝΒΑ. Ο «Flash» έφτασε τους 28 πόντους σε 26 λεπτά συμμετοχής και ήταν φοβερός, οδηγώντας στο μεγάλο «διπλό» την ομάδα από την Φλόριντα. 

Όταν ερωτήθη, όμως, για το θέμα που έχει έρθει στην επιφάνεια με την ενδεχόμενη απόσυρσή του, φανέρωσε πως τα πόδια του... πατούν στη Γη. «Απλά παίρνω τον χρόνο μου να το σκεφτώ, αυτό είναι όλο. Το κοιτάζω από κάθε μεριά και το ποια είναι η καλύτερη κατάσταση για εμένα. Είναι πολλά διαφορετικά πράγματα που παίζουν ρόλο», δήλωσε στο ESPN ο τρις πρωταθλητής ΝΒΑ, τονίζοντας παράλληλα ότι η απόφαση αυτή, για οποιονδήποτε αθλητή, δεν έχει σχέση μόνο με αγωνιστικά κριτήρια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ