21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός: Λόιντ και Λαντέιλ σε πρώτο πλάνο (vids)

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν τελείωσαν και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μαζί με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τον... Ολυμπιακό της νέας σεζόν και φαίνεται πως στην λίστα τους έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα των Τζόρνταν Λόιντ και Τζακ Λαντέιλ.

Η φετινή σεζόν δεν εξελίχθηκε ιδανικά για τον Ολυμπιακό όπως την περίμενε, με αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και πλέον μετά τον αποκλεισμό του στη Εuroleague και την αποχή του από την Α1 έχει τον χρόνο να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σεζόν που φαίνεται... βουνό αυτή την στιγμή.

Γι' αυτό το λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει σηκώσει... ήδη τα μανίκια του για δουλειά και εν αναμονή της απόφασης του Σπανούλη, αναζητά τις καλύτερες λύσεις ξένων παικτών σε πρώτη φάση μετά από κάποιες ανεπιτυχείς επιλογές φέτος που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Η φημολογία γύρω από το όνομα του άλλοτε παίκτη του ΝΒΑ και νυν του Ερυθρού Αστέρα, Τζόρνταν Λόιντ, καλά κρατεί.

Ο Αμερικανός παίκτης, που αγωνίζεται ως κόμπο γκαρντ και διαθέτει αξιόπιστο σουτ από μακρινή απόσταση, πραγματοποίησε ακόμη μία πειστική σεζόν στην Ευρώπη και την Εuroleague με την σέρβικη ομάδα και όπως είναι αναμενόμενο έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα ομάδων που επιθυμούν να ενισχύσουν την περιφέρειά τους. Το αγωνιστικό του προφίλ σε συνδυασμό με το γενικά χαμηλό του κασέ είναι κάτι που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Γιώργου Μπαρτζώκα και θέλει να τον προορίσει ως παρτενέρ του Κώστα Σλούκα.

Σημερινά δημοσιεύματα από την Ιταλία μιλούν για προχωρημένες επαφές με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο προσεχές διάστημα. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε για δεύτερη σεζόν στη Εuroleague και ξεχώρισε σαν... την μύγα μες στο γάλα στην ομάδα του Ντέγιαν Ράντνονιτς, σημειώνοντας 17.3 πόντους, 3.6 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο σε 29 αγώνες, αυξάνοντας κατακόρυφα της απόδοσή του συγκριτικά με την περσινή σεζόν στην Βαλένθια.

Όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν ευελπιστούν μόνο το «φρεσκάρισμα» στην περιφέρειά τους αλλά παράλληλα θέλουν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και στην φροντ λάιν, με το όνομα του Τζοκ Λαντέιλ να βρίσκεται ψηλά την λίστα. Ο Αυστραλός παίκτης μπορεί να μην αγωνίζεται την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη όμως αρκετές ομάδες τον έχουν στο ραντάρ τους και σίγουρα μία από αυτές είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Λαντέιλ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της πατρίδας του με την Melbourne United, με μεγάλο του όνειρο να αποτελεί το ΝΒΑ. Ο 25χρονος αθλητής γνωρίζει από πρώτο χέρι την Εuroleague, καθώς την περσινή σεζόν ήταν παίκτης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Ζαλγκίρις, σημειώνοντας 11 πόντους και 4.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 25 αγώνες. Η ρούκι του σεζόν ήταν κάτι παραπάνω εντυπωσιακή και το γεγονός ότι προσφέρει και στις δύο θέσεις της φροντ λάιν προσθέτει περισσότερα συν στον Γιώργο Μπαρτζώκα και αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ