18.1 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Αφήνει τη Ζαλγκίρις και ανοίγει πανιά για το ΝΒΑ ο Λαντέιλ

Ο Τζοκ Λαντέιλ προανήγγειλε το τέλος της συνεργασίας του με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφος Ντονάτας Ουρμπόνας. Ο Ασυτραλός σέντερ σκοπεύει να διεκδικήσει μια καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Aναλυτικά όσα ανέφερε ο 24χρονος ψηλός: «Δεν έδειξα τις ικανότητές μου αυτή την σεζόν. Δεν νομίζω ότι είδαν τον πραγματικό Τζοκ στην Ζαλγκίρις. Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν είμαι απογοητευμένος. Νομίζω ότι θα μπορούσα να δώσω περισσότερα και αυτό μου δημιουργεί έναν πόνο στο στομάχι»

Για το ΝΒΑ:«Υπάρχει ενδιαφέρον εδώ και δύο χρόνια, αλλά δεν είχα προτάσεις. Φέτος βλέπω μία ευκαιρία και μία προοπτική. Νιώθω έτοιμος, η Ευρώπη με βοήθησε πάρα πολύ. Αν δεν έπαιζα στην Ευρώπη, δεν θα το κυνηγούσα με αξιώσεις»

Αναφορικά με τα σενάρια που ακούστηκαν για πιθανή μετακόμισή του στη Βαρκελώνη: «Ήταν μόνο φήμες, που δημιούργησαν και θυμό. Ναι, προφανώς θα ήθελα να παίξω ξανά για τον Σάρας, είναι ένας απίστευτος προπονητής. Θα εξέταζα σοβαρά μία πρόταση της Μπαρτσελόνα και σίγουρα δύσκολα λες όχι σε κάτι τέτοιο. Όμως, δεν φτάσαμε καν κοντά σε μία πρόταση στο τραπέζι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ