23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Οι… σεφ του Ρεθύμνου (pics)

Με πολλά χαμόγελα και μεγάλη συμμετοχή έπεσε στο «Μελίνα Μερκούρη» η αυλαία του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ρεθύμνου «Cretan Kings Assist».

Το 5ο «All Star Party» σήμανε το τέλος της πέμπτης σεζόν προσφοράς και εθελοντισμού, της κρητικής ΚΑΕ, με αντιπροσωπία των παικτών να δίνει το παρών και, σε ρόλο… σεφ, να ετοιμάζει το φαγητό. Ο μπουφές στήθηκε με την αρωγή της εταιρίας «Γευσήνους», με τα λαχανικά που χρησιμοποιήθηκαν να έχουν παράγει οι ίδιοι οι μαθητές στα ειδικά διαμορφωμένα παρτέρια, στο πλαίσιο της δράσης «Μικροί Αγρότες».

Στο κλειστό του Ρεθύμνου αγωνίστηκαν 24 επίλεκτα παιδιά, χωρισμένα σε Ανατολή και Δύση, από τα 18 συνεργαζόμενα Δημοτικά Σχολεία. Πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε ο Γιάννης Τσικνάκης, ενώ στο διαγωνισμό βολών πρώτευσε ο Γιώργος Μαρίνοβ. Βραβεύθηκαν, επίσης, τα μέλη της καλύτερης πεντάδας του φετινού «Cretan Kings Assist Basketball» (Γιάννης Τσικνάκης, Δήμητρα Θεοδοσουλάκη, Στέλιος Λελεδάκης, Γιώργος Σταγκουράκης, Μύρωνας Ανυφαντάκης), το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου και το Δημοτικό Σχολείο Πλακιά. Το 15ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου ήταν εκείνο που σήκωσε την… κούπα, με το 13ο Δημοτικό να καταλαμβάνει τη 2η θέση, το 1ο Δημοτικό Ρεθύμνου την 3η και το 2ο Δημοτικό Ρεθύμνου την 4η θέση.

Ακόμη, βραβεύτηκαν οι δασκάλες των αγγλικών Μαρία Καλούδη, Λίλυ Κρομμύδα, Ρίτα Μητρογώγου και Μαρία Κοτσιφάκη για την προσφορά τους και την άψογη συνεργασία στη δράση «Time out for Enlgish». Να σημειώσουμε, επίσης, ότι οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου παρέδωσαν αναμνηστική φωτογραφία στον πρόεδρο της ΚΑΕ Κωστή Ζομπανάκη, ενώ ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Δημοτικού Ρεθύμνου τίμησε τον προπονητή της ομάδας τους, Χρήστο Γκογκίτσα.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λελεδάκης, ο επικεφαλής Μείζονος Αντιπολίτευσης Δήμου Ρεθύμνου Θοδωρής Νίνος, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Νίκος Ρεϊζάκης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης Κωνσταντίνος Σπανουδάκης και, από πλευράς Ρεθύμνου, ο Κωστής Ζομπανάκης, ο β’ αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής Τάσος Τριαντάφυλλος, ο διευθύνων σύμβουλος και ταμίας του ΕΣΑΚΕ Μανώλης Κεφαλογιάννης, τα μέλη της διοίκησης Ηρακλής Μανουκαράκης, Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Καλαϊτζάκης. Παρόντες ήταν και ο Τιβέριος Σονέας (Σύλλογος Γενικών Οικογενειακών Ιατρών Ρεθύμνου), μέλη των Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι βραβεύτηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους.

Με ανακοίνωσή της: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του 5ου All Star Party που προσέφεραν ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους, την AEGEAN, το ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών Heavenofbrands.com, τα supermarkets SYN.KA, την εταιρεία catering Γευσήνους και τον μέτοχο Σταύρο Λιαναντωνάκη, τα νερά ΡΟΥΒΑΣ, τη Μανουκαράκης ΑΕ, το Aqua Power Vitamin Water, το Vantaris Hotels, τη Royal Blue Luxury Events, την εταιρεία P Petrocheilos Groups, τις Εκδόσεις Καλαϊτζάκης, την Ελένη Ζεμπίλη, την Ανθοτεχνική Φραγκούλης, τη Ροδούλα Λεμπιδάκη, τη Λαδάκης Farm, το Public, την εταιρεία ήχου “Πολύφωνο” και την Entasis. Επίσης, τους εθελοντές του Ρέθυμνο Cretan Kings που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την άρτια αυτή διοργάνωση, την εταιρεία ήχου «Πολύφωνο» Μανώλης Βερδινάκης, τον Τιβέριο Σονέα και τον Σύλλογο Γενικών Οικογενειακών Ιατρών, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ρεθύμνου και το προσωπικό του κλειστού γυμναστηρίου «Μελίνα Μερκούρη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ