16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ζήτησε συγγνώμη ο Σάμουελς

Σε απολογία από την ΚΑΕ Πανιώνιος κλήθηκε ο Σαμάρντο Σάμουελς, ο οποίος ζήτησε παράλληλα συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του Λίνο Γαβριήλ για την πρόσφατη συμπεριφορά του στο «Μελίνα Μερκούρη».

Οι «κυανέρυθροι» γνώρισαν την ήττα από το Ρέθυμνο στο «Μελίνα Μερκούρη», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League, με τον 31χρονο φόργουορντ/σέντερ να κατηγορείται πως παρουσιάστηκε προκλητικά αδιάφορος στα πρώτα δέκα λεπτά του ματς, εξαιτίας της μη καταβολής του μισού μηνιαίου μισθού του. Ο Τζαμαϊκανός καλείται πλέον να απολογηθεί ενώπιον των διοικούντων την ΚΑΕ, συμμετείχε όμως κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (27/01) στο «Σοφία Μπεφόν», στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον εντός έδρας αγώνα της με τον Ηρακλή (01/02, 15.45).

Η ανακοίνωση: «Ο Samardo Samuels πριν την έναρξη της σημερινής (27/1) πρώτης προπόνησης του Πανιωνίου Su Casa μετά τα όσα συνέβησαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου (25/1) με το Ρέθυμνο, προσήλθε κανονικά και πριν την έναρξή της ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το προπονητικό τιμ. Από την πλευρά της η διοίκηση της ΚΑΕ έχει καλέσει σε απολογία τον Τζαμαϊκανό παίκτη για την ερχόμενη Τετάρτη (29/1). Μετά την συγγνώμη που ζήτησε ο Samardo Samuels μπροστά σε όλη την ομάδα, προπονήθηκε κανονικά κι έτσι η προετοιμασία του Ιστορικού για τον προσεχή -κομβικής σημασίας- αγώνα με τον Ηρακλή στο "Σοφία Μπεφόν" ξεκίνησε χωρίς απουσίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ