16.3 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απολογήθηκε ο Σάμουελς

Ο Σαμάρντο Σάμουελς ζήτησε συγγνώμη και ενώπιον των διοικούντων την ΚΑΕ Πανιώνιος κι έτσι το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες θεωρείται πλέον λήξαν.

Ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ είχε κληθεί σε απολογία από τους «κυανέρυθρους» επειδή θεωρήθηκε πως εμφανίστηκε προκλητικά αδιάφορος στα πρώτα δέκα λεπτά του τελευταίου ματς με το Ρέθυμνο, στο «Μελίνα Μερκούρη», για τη 17η αγωνιστική της Basket League. Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και τον προπονητή Λίνο Γαβριήλ έκανε το ίδιο και ενώπιον της διοίκησης της ομάδας, ενώ παράλληλα τακτοποιήθηκαν και οι όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπήρχαν προς το πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση: «H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι την Τετάρτη (29/1) ο αθλητής Samardo Samuels απολογήθηκε ενώπιον της διοίκησης για τα όσα συνέβησαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Τζαμαϊκανός σέντερ επέδειξε ειλικρινή μεταμέλεια, κάτι που φαίνεται και με την κίνησή του να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ στην προπόνηση της Δευτέρας (27/1), κάτι που έπραξε και ενώπιον της διοίκησης της ΚΑΕ.

Παράλληλα δόθηκαν εκατέρωθεν εξηγήσεις, τακτοποιήθηκαν οι όποιες εκκρεμότητες και ο Samardo Samuels υποσχέθηκε πως θα δώσει το 100% των δυνάμεών του για την ομάδα μας, αρχής γενομένης από την επερχόμενη αναμέτρηση (1/2, 15.45) με τον Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της EKO Basket League. Ως εκ τούτου το θέμα θεωρείται λήξαν! Ο Πανιώνιος Su Casa ενωμένος συνεχίζει την προετοιμασία του για το πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου (1/2) με τον coach Λίνο Γαβριήλ να υπολογίζει στην βοήθεια όλων των παικτών του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ