19.5 C
Athens
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Ξεκαθάρισε η τριάδα, κινδυνεύει με αποκλεισμό ο Ερυθρός Αστέρας (vids)

Η 28η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και τα πράγματα πλέον έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν...

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ νίκησε πανεύκολα την Ούνικς Καζάν εκτός έδρας με 85-74.

Λίγο αργότερα στον τουρκικό «εμφύλιο» η Νταρουσάφακα έκαμψε την αντίσταση της Γαλατάσαραϊ με 73-67.

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης με 79-73. Το ακόμα χειρότερο νέο όμως ήταν ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι.

Τέλος, η Μπαρτσελόνα πήρε μία νίκη γοήτρου επί του Ερυθρού Αστέρα με 67-54.

Τα σενάρια και η βαθμολογία

Όπως όλα δείχνουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα μοιραστούν τις δύο πρώτες θέσεις, με τους Ισπανούς να υπερτερούν στην ισοβαθμία. Ο Ολυμπιακός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι τρίτος. Δεν απειλείται για να χάσει αυτήν την θέση, αλλά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει δεύτερος. Αυτό θα συμβεί αν περάσει από την έδρα της Εφές την άλλη εβδομάδα, ενώ θα πρέπει να χάσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα. Αν συμβούν αυτά το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να νικήσει στη Μόσχα μ' επτά ή περισσότερους πόντους διαφορά καθώς είχε χάσει 81-75 στον πρώτο γύρο.

Όσον αφορά την θέση που θα τερματίσει ο Παναθηναϊκός μπορείτε να διαβάσετε όλα τα πιθανά σενάρια ΕΔΩ.

Η μοναδική ομάδα που βγήκε χαμένη την Παρασκευή (24/3) είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Οι Σέρβοι είδαν την Νταρουσάφακα να τους πλησιάζει στη μία νίκη. Μάλιστα την τελευταία αγωνιστική παίζουν στην Πόλη με το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ σ' ένα παιχνίδι που ενδέχεται να είναι τελικός πρόκρισης. Οι «ερυθρόλευκοι» την επόμενη εβδομάδα παίζουν με την Ούνικς Καζάν στο Βελιγράδι, ενώ η «Ντάρου» με την Μπάμπεργκ εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο είχε νικήσει η τούρκικη ομάδα μέσα στη Σερβία, άρα θα χρειάζεται απλή νίκη στην τελευταία «στροφή».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΑΓΩΝΕΣ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ