20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ντ’ Αντόνι: «Ο Μέλο θα ταιριάξει πολύ καλύτερα στο Χιούστον»

Ο Καρμέλο Άντονι έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με τους υπόλοιπους «αστέρες» των Ρόκετς και ο Μάικ Ντ' Αντόνι είναι αισιόδοξος για την επιτυχία του εγχειρήματος, ελπίζοντας πως το ιστορικό λάθος της Νέας Υόρκης δε θα επαναληθεί.

Ήταν τα μέσα της σεζόν 2010-2011, όταν ο Καρμέλο Άντονι ερχόταν στους Νιου Γιορκ Νικς με μια μεγάλη ανταλλαγή, που έφερνε αισιοδοξία στους Νεοϋορκέζους για κάποια σπουδαία διάκριση. Η «μπογιά» του Αμερικανού φόργουορντ, άλλωστε, περνούσε ακόμη, αλλά πολύ γρήγορα όλα θα αποδεικνύονταν διαφορετικά, με το ρεκόρ 18-24 στην επόμενη χρονιά να απομακρύνει τον Μάικ Ντ' Αντόνι από τον πάγκο.

Έξι χρόνια αργότερα, οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν ξανά στο Χιούστον, με τον έμπειρο τεχνικό να τον εμπιστεύεται για να προσθέσει ακόμη περισσότερο ποιότητα και εκτελεστική δεινότητα στους Ρόκετς. Πολλοί θα σκέφτονται, ίσως, όσα είχαν συμβεί στην Νέα Υόρκη, αλλά ο Ντ' Αντόνι ήταν ξεκάθαρος. «Στην Νέα Υόρκη, όταν δόθηκε η μισή ομάδα για αυτή την ανταλλαγή και όλοι περίμεναν να πάρουμε το πρωτάθλημα, ήταν κάτι μη ρεαλιστικό. Έβαλε πολλή πίεση σε πολλούς αυτή η κατάσταση, με αποτέλεσμα να "σπάσουν" στο τέλος. Τώρα νομίζω πως όλα είναι διαφορετικά», είπε στη USA Today, για να προσθέσει πως «τώρα έχουμε μια ομάδα γεμάτη βετεράνους που δεν έχουν τίποτα άλλο στο μυαλό τους από το να πάρουν ένα πρωτάθλημα και αυτή την φορά, ναι, έχουμε τη δυνατότητα».

Μεγάλη κουβέντα γίνετα και για το ρόλο του Άντονι στο Χιούστον, καθώς ενδέχεται για πρώτη φορά στην καριέρα του να χρειαστεί να έρχεται από τον πάγκο να βοηθά. Μπορεί να συμβεί αυτό, χωρίς να υπάρξουν τριγμοί εντός «Ρουκετών»; «Το στυλ που παίζουμε, και δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, είναι ουσιαστικά στο δικό του, είναι σαν εκείνο της Εθνικής ΗΠΑ. Επίσης, όσο περισσότερους παίκτες έχεις, τότε τόσο καλύτερα νιώθουν όλοι παίκτες και τόσο καλύτερη είναι η ομάδα. Δείτε το Γκόλντεν Στέιτ, που είχε όλους τους εξαιρετικούς παίκτες που διέθετε και πρόσθεσε τον Ντουράντ. Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι όταν είσαι επικεντρωμένος σε ένα στυλ παιχνιδιού και όλοι είναι αφιερωμένοι στην ομάδα, τότε όλα θα κάνε καλά», απάντησε ο Ντ' Αντόνι.

Μένει να φανεί, αν αυτή η αισιοδοξία του αποτυπωθεί και στο επόμενο πρωτάθλημα του ΝΒΑ, όπου ο τίτλος είναι ο στόχος των Ρόκετς...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ