17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκαρούμπα: Η Ρεάλ ανακοίνωσε τη μετακόμιση στο Χιούστον (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης το έκανε επίσημη: Ο Ουσμάν Γκαρούμπα αφήνει την Ευρώπη και την Ευρωλίγκα για τις ΗΠΑ και το ΝΒΑ. Πιο συγκεκριμένα για τους Χιούστον Ρόκετς.

Η ανακοίνωση της "βασίλισσας" αναφέρει πως η συνεργασία των δύο πλευρών τελειώνει πιο σύντομα από ότι έγραψε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και προσθέτει: "Από την άφιξή του την περίοδο 2013-14 ο Γκαρούμπα ήταν μάλλος των ακαδημιών της ομάδας και αναδείχθηκε με αυτές πρωταθλητής Ισπανίας και στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες, ενώ στέφθηκε και πρωταθλητής Ευρώπης Εφήβων το2019. Με την πρώτη ομάδα κατέκτησε το SuperCup δύο φορές και το Copa del Rey, ενώ αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης της ACB και της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2020-21.

Η Ρεάλ τον ευχαριστεί για την παραδειγματική του πορεία και αφοσίωση όλο το διάστημα που ήταν στην ομάδα και υπερασπίστηκε τη φανέλα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια".

Ο Γκαρούμπα για να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του πλήρωσε ο ίδιος τη ρήτρα που είχε προβλεφθεί, το οποίο ήταν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 3 εκατομμυρίων και το οποίο αυξανόταν κατά 1 εκατομμύριο ως το 2024 οπότε και θα έμενε ελεύθερος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ