23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νικς: Στη λίστα Καρμέλο και Σρέντερ (vids)

Οι Νιου Γιορκ Νικς είδαν σημάδια ζωής τη σεζόν 2020-21, μετά από πολλά χρόνια έκαναν τους φίλους τους χαρούμενους και φαίνεται πως... ζεστάθηκαν και οι ίδιοι και αναζητούν τις λύσεις εκείνες που θα τους φέρουν ένα σκαλί πιο ψηλά φέτος. Έτσι ανάμεσα στους στόχους τους για φέτος το καλοκαίρι είναι ο Ντένις Σρέντερ και ένας παλιός γνώριμος, ο Καρμέλο Άντονι, δίπλα στους Λάουρι και Ντινγουίντι.

Ο Ντένις Σρέντερ έμεινε ελεύθερος από τους Λέικερς και ο Τομ Θιμποντό έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.  Ο προπονητής που επανέφερε τους Νικς στα play offs μετά από επτά χρόνια απουσίας παρακολουθούσε τον Σρέντερ εδώ και αρκετό καιρό. Ο 27χρονος Γερμανός γκαρντ σε 61 αγώνες πέρυσι είχε μέσο όρο 15.4 πόντους, 3.5ριμπάουντ και 5.8 ασίστ μέσο όρο.

Ο Καρμέλο Άντονι δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ΝΒΑ εδώ και χρόνια και στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς όπως έχει δηλώσει ξαναβρήκε τη χαρά για το μπάσκετ κα το ίδιο το παιχνίδι. Ο Μέλο αγωνίστηκε στους Νικς από το 2011 ως το 2017, φέτος έχει προκαλέσει το έντονο ενδιαφέρον των Λέικερς και τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και η πρώην ομάδα του. Ο ίδιος το σκέφτεται καλά, καθώς στα 37 του θέλει ένα δαχτυλίδι και θέλει να επιλέξει την ομάδα εκείνη που θα του δώσει περισσότερες πιθανότητες για να γίνει το όνειρο πραγματικότητα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ