20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Άντονι: Στόχος των Λέικερς (vid)

Οι Λος Άντζελες Λέικερς πάνε για... extreme make over όπως δείχνουν φέτος το καλοκαίρι. Αναζητούν παίκτες να πλαισιώσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και αναζητούν έμπειρους παίκτες που θα κάνουν το βήμα μπροστά αν χρειαστεί.
Οι Λέικερς έχουν θέσει ως πρώτο στόχο όπως φαίνεται τον Ράσελ Ουέστμπρουκ, αλλά δεν σταματάνε εκεί. Έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον Καρμέλο Άντονι και τον Ρούντι Γκέι. Η αναφορά έρχεται από την Bleacher Report όπου γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Άντονι. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε εκφράσει και πέρυσι την επιθυμία του να έχει δίπλα του τον Άντονι, με τον οποίο είναι στενοί φίλοι. Και φαίνεται πως είναι ο μεγαλύτερός του σύμμαχος για την μεταγραφή. Το δέλεαρ είναι η πιθανότητα κατάκτησης ενός πρωταθλήματος, αν και ο Μέλο έχει δηλώσει πως είναι ευτυχισμένος στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Πέρυσι είχε μέσο όρο 13.4 πόντους, 3.1 ριμπάουντ, 1/5 ασίστ και 41% στα σουτ τριών πόντων.
Ο Γκέι είναι επίσης free agent και φέτος το συμβόλαιό του του απέφερε 14.5 εκατομμύρια δολάρια. Είχε μέσο όρο 11.4 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ, είναι στα 35 του χρόνια και θα πρέπει να δεχθεί ένα χαμηλότερο συμβόλαιο για να γίνει πράξη το συμβόλαιό του. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ