19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νετς: Γεμίζουν το “οπλοστάσιο” με Πάτι Μιλς! (vid)

Οι Μπρούκλιν Νετς δείχνουν αποφασισμένοι για άλλο ένα καλοκαίρι να διαμορφώσουν ένα από τα πλέον γεμάτα "οπλοστάσια" στο NBA και το κάνουν ολοκληρώνοντας μία πολύ δυνατή κίνηση, υπογράφοντας έναν εκ των πρωταγωνιστών του φετινού Ολυμπιακού Τουρνουά, τον Αυστραλό Πάτι Μίλς!

Όπως ανακοινώθηκε από τον Έιντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN, ο Μιλς αποφάσισε να φύγει από το Σαν Αντόνιο έπειτα από 9 ολόκληρα χρόνια παρουσίας τους στην ομάδα των Σπερς και την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, το 2014, και να ψάξει άλλο έαν πρωτάθλημα ως παίκτης του μεγαλύτερου... φοβήτρου της Ανατολικής περιφέρειας. Ο Αυστραλός άσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών έναντι 12 εκατομμυρίων δολαρίων, ένα ποσό που σίγουρα δεν ανταποκρίνετα στην πραγματική "χρηματιστηριακή αξία'" του παίκτη, με οψιόν ανανέωσης, την οποία θα έχει η πλευρά του παίκτη.

Για τον Μιλς είχαν ενδιαφερθεί εντόνως οι Λος Άντζελες Λέικερς, όμως ο Αυστραλός προτίμησε την μετακίνηση από τη Δυτική στην Ανατολική περιφέρεια για χάρη των Νετς. Ο Μιλς συνεχίζει την παρουσία του στο Τόκιο, οπού θα αντιμετωπίσει τον νέο συμπαίκτη του, Κέβιν Ντουράντ, στην ημιτελική φάση του Ολυμπιακού Τουρνουά, καθώς Αυστραλία και ΗΠΑ θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό.

Tη σεζόν που τελείωσε,  ο Μιλς αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια, έχοντας 10.8 πόντους ανά αγώνα.

https://twitter.com/wojespn/status/1422629654901444612

https://www.youtube.com/watch?v=q0zsCgb15VY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ