23.2 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπουρούσης φεύγει, Τσαϊρέλης έρχεται!

Μια μεγάλη απώλεια είναι κοντά στο να οριστικοποιηθεί στο Περιστέρι που όμως άμεσα θα επιχειρήσει να καλύψει το κενό με μεταγραφή από ομάδα που επίσης έχει ήδη καλύψει το δικό της!

Εξηγούμαστε: Ο Γιάννης Μπουρούσης φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη συνέχεια της σεζόν του Περιστερίου, μια δική του απόφαση που μπορεί να έχει να κάνει με την ταλαιπωρημένη του μέση.

Ο διεθνής σέντερ που έστω και χωρίς να έχει παίξει όταν αποκτήθηκε, έδειξε ότι παραμένει σε κατάσταση να κάνει εμφανή διαφορά στην Ελλάδα, έχει ενημερώσει τους ανθρώπους του Περιστερίου και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, φαίνεται να παραμένει αμετάπειστος.

Αυτοί με τη σειρά τους, έσπευσαν να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία για πραγματοποίηση μεταγραφής και συμφώνησαν με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος σήμερα έκανε την τελευταία του εμφάνιση με την φανέλα του Ηρακλή, στο άτυχο ματς με το Αρη.

Τα κουμάντα του έχει κάνει και ο Ηρακλής, ο οποίος έχει από καιρό συμφωνήσει με τον Ζήση Σαρικόπουλο, που φέτος είχε κάνει κάποιες προπονήσεις με τον  ΠΑΟΚ και αναμένεται μόνο η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του. Και κάπως έτσι, τρεις διεθνείς σέντερ εμπλέκονται σε ένα μάλλον απρόσμενο γαϊτανάκι μεσούσης της περιόδου!

Μέσα σε όλα, στο Περιστέρι προέκυψε και άλλο πρόβλημα, αφού ο Κρόκετ έπαθε σκωληκοειδήτιδα και αύριο μπαίνει στο χειρουργείο!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ