14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Με Μελέτη στην Β’ Εθνική ο Πανιώνιος

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν έμεινε παρά λίγες ημέρες στον πάγκο του Πανιωνίου, τον οποίο αναλαμβάνει ο προπονητής του εφηβικού Γιώργος Μελέτης, έχοντας μαζί του, τους Γιώργο Παπαχρήστο και ο Γιάννη Ψαθά.

Ο «Ιστορικός» αναμένεται να βρεθεί στην Β' Εθνική, έχοντας ως βάση το εφηβικό του τμήμα, και πλαισιώνοντας του με κάποιες μεταγραφικές κινήσεις.

Αναλυτικά :

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την ανάθεση τεχνικής ευθύνης της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας για την περίοδο 2020-2021, στον προπονητή της ομάδας Εφήβων, Γιώργο Μελέτη.
Στόχος της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. είναι η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με μεταγραφές παικτών, οι οποίοι θα πλαισιωθούν με παίκτες της ομάδας Εφήβων και θα τους δοθεί η ευκαιρία να αγωνισθούν στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Η δημιουργία στερεών αγωνιστικών βάσεων για το απώτερο μέλλον της ανδρικής ομάδας, θα είναι ο κύριος σκοπός της προσεχούς περιόδου, ώστε να υπάρξει ασφαλής μετάβαση στην επόμενη ημέρα του τμήματος μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Συνεργάτες του Γιώργου Μελέτη στην ανδρική ομάδα, θα είναι ο Γιώργος Παπαχρήστος και ο Γιάννης Ψαθάς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ