17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος ο Βλάχος, αγώνας δρόμου στον Πανιώνιο

Η περιπέτεια φαίνεται πως δεν έχει τέλος στον Πανιώνιο, αφού ναι μεν η ομάδα κατάφερε και δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β'Εθνικής, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει έτοιμο ρόστερ και οι «κυανέρυθροι» τρέχουν προκειμένου να προλάβουν να είναι έτοιμοι εγκαίρως, αλλά και να δημιουργήσουν ένα όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικό σύνολο.  

Ο Πανιώνιος είχε συμφωνήσει προφορικά από την 1η Οκτωβρίου με τον Βαγγέλη Βλάχο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός είχε ζητήσει αυτό να μη γίνει γνωστό έως ότου θα ήταν έτοιμη μια ομάδα που θα είχε τα φόντα για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατογορία στο τέλος της σεζόν. 

Από τότε μεσολάβησαν περισσότερες από 10 ημέρες, αλλά το πλάνο που κατέστρωσαν ο κ. Βλάχος, όσο και ο team manager, Νίκος Κοψιάς, φάνηκε πως υπέρεβαινε τα οικονομικά κυβικά του Πανιωνίου, τα οποία η διοίκηση δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να ξεπεραστούν και να βρεθεί μεσούσης της χρονιάς με χρέη και απλήρωτους παίκτες. 

Ως εκ τούτων, ο Βαγγέλης Βλάχος αποδεσμεύτηκε από την προφορική συμφωνία και ο Πανιώνιος παλεύει με τα στενά χρονικά περιθώρια που υπάρχουν τόσο για το deadline της μεταγραφικής περιόδου, όσο και για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, αφού η ομάδα καλείται την προσεχή Κυριακή να παραταχθεί απέναντι στη Μεγαρίδα

H έσχατη λύση θα είναι η ομάδα να παραταχθεί με τους παίκτες που έχει στο εφηβικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ