16.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεσολόγγι: Τα 3+1 θρίλερ που το «σημάδεψαν» (vids)

Οτι το μπάσκετ παίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο έχει αποδειχθεί αμέτρητες φορές. Αλλο να το λες βέβαια, άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις. Στο Μεσολόγγι, το 1/5 των αγώνων τους στην κατηγορία είχε φινάλε θρίλερ. Τρεις φορές στο σουτ, κυριολεκτικά, άλλη μία με ανατροπή - σοκ και το ζην επικινδύνως τους έχει γίνει δεύτερη φύση. Κρατάνε βέβαια ότι ακόμα... ζουν και αντιστέκονται. Με το μεγάλο σουτ του Γιάννη Χατζηνικόλα στην εκπνοή του χθεσινού αγώνα με τη Λάρισα να έχει βάλει υποψηφιότητα για σουτ της χρονιάς σε όλο το πρωτάθλημα, αν τελικά κρίνει στόχο.

Οι... τάσεις του Μεσολογγίου φάνηκε από νωρίς. Με το καλημέρα στη κατηγορία, ήρθε το θρίλερ με τον Αρη. Η πρώτη νίκη ήρθε με το τρίποντο του Ντεβόντ Γκριν ακριβώς στην εκπνοή. Τότε ήταν πρόωρο να το πάρει κάποιος σαν σημάδι για το τι θα ακολουθούσε. 

Την 6η αγωνιστική ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι παίκτες του είδαν την άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή τη φορά βρέθηκαν σε ρόλο... θύματος. Ο Ολι Χάνλαν ευστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή γράφοντας το τελικό Μεσολόγγι - Ηρακλής 68-71. 

 

Υπήρξε κι ένα ματς το οποίο δεν κρίθηκε στο σουτ αλλά έχει θέση στο αφιέρωμα. Η εντός έδρας ήττα του Μεσολογγίου από το Περιστέρι την 15η αγωνιστική ήρθε με σκορ 63-70 που μαρτυρά μια σχετικά άνετη επικράτηση. Μόνο που για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να... σβήσουν το διακόπτη οι γηπεδούχοι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το επί μέρους 25-9 της περιόδου, δείχνει τι είχε προηγηθεί για 30 λεπτά και τι... χαρακίρι έκαναν.

Και φτάνουμε στο χτες. Ο Ουάσινγκτον «πάγωσε» το γήπεδο, το Μεσολόγγι ένιωσε το έδαφος να φεύγει από τα πόδια του, αλλά ο Γιάννης Χατζηνικόλας εφάρμοσε το... όχι σήμερα. Δε δίστασε στιγμή όταν βρήκε την ευκαιρία, το έβαλε και το 79-77 κράτησε αμείωτη τη μάχη της παραμονής.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ