22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μακάμπι: Ο Σφαιρόπουλος «τσεκάρει» τον Ουόκαπ (vid)

Η Μακαμπι Τελ Αβίβ δεν δείχνει να χάνει καθόλου χρόνο μετά τον αποκλεισμό από την Εuroleague και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν, με τον Τόμας Ουόκαπ να βρίσκεται ψηλά στην λίστα.

Η «ομάδα του λαού» φαίνεται πως θα προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της και σίγουρα κάποιες από αυτές θα είναι στην περιφέρεια, με αρκετούς παίκτες να βρίσκονται ήδη κοντά στην πόρτα της εξόδου. Όμως το τεχνικό επιτελείο των Ισραηλινών έχει σηκώσει... μανίκια και ψάχνει ήδη τους πιθανούς αντικαταστάτες.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η Μακάμπι παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίο ανήκει στην ομάδα της Ζαλγκίρις και την φετινή σεζόν ήταν ένας από τους διακριθέντες για την ομάδα του Μάρτιν Σίλερ. Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην Λιθουανία από το 2018 και την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» της Ζαλγκίρις.

Την φετινή σεζόν ο 28χρονος γκαρντ σημείωσε 8.2 πόντους, 4.5 ασίστ και 3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 34 αγώνες στη Εuroleague. Μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μάριους Γκριγκόνις, η Ζαλγκίρις είναι έτοιμη να χάσει και άλλο σημαντικό παίκτη από την περιφερειακή της γραμμή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ