17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η Μακάμπι ετοιμάζεται για ριζικές αλλαγές!

Ο πρόωρος αποκλεισμός της Mακάμπι Τελ Αβίβ από την διοργάνωση της Εuroleague και η κακή συνολική αγωνιστική εικόνα της ομάδας την φετινή σεζόν φαίνεται πως οδηγεί τους Ισραηλινούς σε ριζικές αλλαγές του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Η οδυνηρή ήττα της Μακάμπι από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ήταν το... κερασάκι στην τούρτα, με την διοίκηση της «ομάδας του λαού» να έχει φτάσει στα άκρα με την απόδοση αρκετών αθλητών. Οι σκέψεις για αλλαγές στο ρόστερ φαίνεται να αποκτούν «σάρκα και οστά» για το ερχόμενο καλοκαίρι, με την Μακάμπι να έχει ήδη καταστρώσει τα πλάνα της.

Σύμφωνα με ισραηλινά δημοσιεύματα η θέση των Τάιλερ Ντόρσεϊ, Ελάιζα Μπράιαντ, Ντράγκαν Μπέντερ και Γιοβέλ Ζούσμαν «τρίζει» και δεν είναι καθόλου σίγουρη, καθώς όλα δείχνουν ότι τα συμβόλαια των παικτών δεν θα ανανεωθούν το προσεχές καλοκαίρι όπου λήγουν. Το μοναδικό συμβόλαιο από τα συγκεκριμένα τέσσερα που θα έχει ισχύ και μετά το πέρασμα του καλοκαιριού είναι του Έλληνα γκαρντ, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι ανανέωσε μέχρι το 2022 αλλά ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και τα δημοσιεύματα της χώρας θεωρούν ότι δεν θα παραμείνει κάτοικος Τελ Αβίβ.

Όμως οι αποχωρήσεις φέρνουν και αφίξεις και σε περίπτωση που απομακρυνθούν από την Μακάμπι οι προαναφερθέντες παίκτες τότε υπάρχει ήδη στην λίστα του Γιάννη Σφαιρόπουλου οι πιθανοί αντικαταστάτες τους. Ήδη φαίνεται πως έχει γίνει κρούση στον ελεύθερο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος πραγματοποίησε «γεμάτες» εμφανίσεις με την Χίμκι φέτος, ενώ στο προσκήνιο βρίσκονται οι περιπτώσεις των Γκέρσον Γιαμπουσέλε της Βιλερμπάν και Τι Τζέι Λιφ των Ιντιάνα Πέισερς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ