15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει με Κάρολ, «τσεκάρει» και τον Γκριγκόνις

Ο Τζέισι Κάρολ παρότι διανύει το 38ο έτος της ηλικίας του, φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει μία δεκαετία στους «μερένχες». Παράλληλα όλα δείχνουν ότι οι Μαδριλένοι έχουν μπει στο... κόλπο για την περίπτωση του Μάριους Γκριγκόνις, όπου ενδιαφέρει και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει συνδυάσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία δεκαετία και σίγουρα έχει εξελιχθεί σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της Ρεάλ Μαδρίτης. Από την περσινή σεζόν υπάρχουν οι «σειρήνες» περί απόσυρσής του από τα παρκέ, όπως είχε προαναγγείλει και η σύζυγός του, όμως αυτή η κατάσταση φαίνεται να παίρνει διαρκώς αναβολή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca" η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να καταθέσει ανανέωση συμβολαίου για ακόμη ένα χρόνο, καθώς το τρέχων λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Πάμπλο Λάσο και η διοίκηση της ομάδες είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την συμπεριφορά τους εκτός και εντός γηπέδου ενώ παράλληλα δεν έχει επηρεαστεί καθόλου η αγωνιστική του εικόνα παρά την ηλικία του. Ο Κάρολ είναι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στη Εuroleague για ακόμη μία σεζόν, σημειώνοντας 9.7 πόντους σε 14.7 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

Όμως το δημοσίευμα της "Μarca" δεν σταματάει εκεί, καθώς μπλέκει και το όνομα του Μάριους Γκριγκόνις ενόψει της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι. Ο γκαρντ της Ζαλγκίρις Καόυνας φαίνεται να είναι έτοιμος για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και ήδη αρκετές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Φυσικά βοηθάει και το χαμηλό buy out που έχει στο συμβόλαιό του με τους Λιθουανούς και αυτό δεν θα μπορέσει να αποτελέσει εμπόδιο για την «Βασίλισσα». Την φετινή σεζόν ο Γκριγκόνις 13.7 πόντους και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ