20.9 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μίχαλος : «Γελοίοι υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200€»

Ο Νίκος Μίχαλος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, και αποτελεί έναν από τους παίκτες που έχουν φάει με το κουτάλι όλες τις κατηγορίες του Ελληνικού μπάσκετ.

Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στο Παγκράτι και στην Α2, γνωρίζει άριστα το τι πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές στις λύσεις της συνεργασίας τους με τις ΚΑΕ, και έτσι μέσω της προσωπικής του σελίδας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου :

«Να σας υπενθυμίσουμε, λόγω της λήξης της κανονικής περιόδου και λόγω της λήξης της αναστολής των ΚΑΕ, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί διότι έχει παρατηρηθεί, ότι ορισμένες ΚΑΕ, στη λύση της συνεργασίας τους με τους έλληνες καλαθοσφαιριστές, το έγγραφο που τους παραχωρούν ΔΕΝ είναι ‘’Λήξη Σύμβασης ή Απόλυσης’’ αλλά ‘’Δήλωση Οικιοθελούς Αποχώρησης’’! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μην μπορείτε να πάρετε το επίδομα που δικαιούστε από τον ΟΑΕΔ. Αυτό λοιπόν είναι το Ελληνικό Μπάσκετ.Αυτά είναι τα χάλια των ομάδων.Με παράγοντες τυχαρπάστους,με γενικούς αρχηγούς βαλσαμωμένους,με marketing τμήματα που τα λειτουργούν ταβερνιάρηδες,με δημοσιογράφους να γλύφουν για να πουν τις παπάτζες τους και με προπονητές που το μόνο ανδρικό κατόρθωμα τους είναι ότι έχουν περπάτησει στην παρέλαση στο σχολείο. (για αυτό και η ατάκα «δεν θα βγάλει παρέλαση) Γελοίοι υπάρχουν παιδιά που ζουν με 200€ και κάνουν κάθε μέρα προπόνηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ