16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παγκράτι : Καταπέλτης ο Μίχαλος στο κλείσιμο της χρονιάς (pic)

 Το Παγκράτι ολοκλήρωσε μια δύσκολη σεζόν για αυτό, καταφέρνοντας παρά τα αρκετά προβλήματα να φτάσει στην 6η θέση της κανονικής περιόδου, χωρίς να μπορέσει να μπει στα πλέι οφς.

Ο πολύπειρος Νίκος Μίχαλος στο κλείσιμο της σεζόν ήταν καυστικός αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι : «Είμαστε πλέον η χώρα των αξιοποιημένων αναξιοτήτων και των αναξιοποίητων αξιών».

Αναλυτικά έγραψε στην σελίδα του : «Άλλη μία σεζόν τελείωσε σήμερα όχι έτσι όπως θέλαμε.Η ομάδα έφτασε ένα βήμα πριν τα playoffs. Όμως δεν άντεξε κουρασμένη από τα τόσα πολλά προβλήματα όλης της χρονιάς.
Μια χρονιά πολύ περίεργη με break, με άγχος για την υγεία μας και για τους συνανθρώπους μας.
Μία από τις πιο ωραίες παρέες που είχα μέχρι τώρα στην καριέρα μου άντεξε, δούλεψε, έκανε υπομονή και ήταν πιστή στις εντολές του προπονητή της μέσα σέ ενα τοξικό και φτωχό περιβάλον.
Μέσα σε ένα ελληνικό μπάσκετ που πλέον κατηφορίζει και γίνεται ένα άθλημα που όταν μεγαλώσουν τα παιδιά σου δεν ξέρεις τελικά αν θες να τα πας να τα «γράψεις»
Είμαστε πλέον η χώρα των αξιοποιημένων αναξιοτήτων και των αναξιοποίητων αξιών.
Υπάρχουν άνθρωποι φέτος τους οποίους εκτιμώ τόσο λίγο που θα ήταν άχρηστο να πω κάτι για αυτούς μιας και δεν θα μπορούσε να γίνει πιο λίγο.
Η κομψοί λόγοι τα ψεύτικα χαμόγελα και η προσεγμένη εμφάνιση σπάνια συμβαδίζουν με την αρετή και την τιμιότητα.
Θα τα ξαναπούμε του χρόνου και τότε δεν θα έχει αποστάστεις..».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ