14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πανιώνιος : Επέστρεψε ο Μίχαλος (pic)

Ο Νίκος Μίχαλος ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον Πανιώνιο, και στάθηκε αρωγός όταν οι «κυανέρυθροι» είχαν βρεθεί εκ νέου στην Β' Εθνική την σεζόν 2015-2016, βοηθώντας τους να βρεθούν στην Basket League.

Το 2017 αποχώρησε από την «Πλατεία» και πλέον επιστρέφει, ώστε να ξανά ενώσει τις δυνάμεις του σε μια ακόμη δύσκολη κατάσταση για τον «Ιστορικό». Ο 44χρονος γκαρντ αγωνίστηκε τα δυο τελευταία χρόνια στο υψηλό επίπεδο της Α2 με το Παγκράτι, έχοντας 6,8 πόντους και 3,6 ασίστ, αλλά και πολλές στιγμές στις οποίες έδειξε την ποιότητα του.

Ο Πανιώνιος θα πορευτεί με τον Γιώργο Μπιτζάνη, και θα θελήσει να κρατήσει κάποιους παίκτες από το περσινό του ρόστερ, και να του εμπλουτίσει με αρκετούς νέους και ελπιδοφόρους παίκτες.

Αναλυτικά :

«Η υλοποίηση του σχεδιασμού με στόχο ο Πανιώνιος να κάνει το restart και να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε! Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Νίκο Μίχαλο.

Ο έμπειρος γκαρντ (1.93μ.) στηρίζοντας το πλάνο που θέλει να ακολουθήσει η ομαδα μας, επεστρεψε για να αποτελέσει βασικό ηγέτη της νέας προσπάθειας αναγέννησης που ξεκινάει για τον «Ιστορικό». Προσπάθεια, η οποία θα χαρακτηρίζεται από το «πάντρεμα» νέων και ελπιδοφόρων παικτών, με έμπειρους αθλητές που γνωρίζουν τις δυσκολίες της κατηγορίας και είναι σε θέση να προσφέρουν τα μέγιστα στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο Νίκος θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ομάδα μας έχοντας περάσει επίσης από διάφορες άλλες ομάδες με την τελευταία να είναι το Παγκράτι στην Α2 εθνική κατηγορία.
Καλωσορίζουμε και πάλι τον Νίκο στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές νίκες".

Τις προηγούμενες δύο σεζόν ο Μίχαλος έπαιξε με το Παγκράτι στην Α2, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από Πειραϊκό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο, Έσπερο, Μίλωνα, Χαλκίδα, Παλαιό Φάληρο, Δούκα, Κεραυνό Αιγίου, Νήαρ Ήστ, Ερμή Περάματος, Αιγάλεω, Παπάγο και Εθνικό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ