23.3 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Μέλο», άλλη μια «Ρουκέτα» ολκής… (vid+pic)

Παίκτης των Ρόκετς είναι επίσημα ο Καρμέλο Άντονι, καθιστώντας τους ακόμη πιο ισχυρούς εν όψει της επόμενης σεζόν στο ΝΒΑ, όπου ο τίτλος στη Δύση γίνεται πια ο ελάχιστος στόχος.

Ακόμη έναν σκόρερ... ολκής και σπουδαίου ρεπερτορίου απέκτησαν οι Χιούστον Ρόκετς, που έφεραν στις τάξεις τους τον Καρμέλο Άντονι και δημιουργούν μια τρομερή τριάδα με τον ίδιο, τον Τζέιμς Χάρντεν και τον Κρις Πολ. Ακολουθώντας μια... παράξενη διαδρομή, αφού πρώτα έπρεπε να γίνει ανταλλαγή μεταξύ των Χοκς και των Θάντερ, για να πάει εκείνος στα «Γεράκια» και ο Ντένις Σρέντερ στους «Κεραυνούς», ο «Μέλο» χρειάστηκε εν συνεχεία να αποδεσμευθεί από την Ατλάντα, πριν καταλήξει στο Τέξας για το αντίτιμο των 2.4 εκατομμυρίων δολαρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκεί, τον περίμεναν με ανοικτές αγκάλες εδώ και καιρό οι «Ρουκέτες», προσθέτοντας άλλο ένα μεγάλο «όπλο» στην «φαρέτρα» του Μάικ Ντ' Αντόνι. Το ζήτημα για τον έμπειρο τεχνικό, πια, είναι να χωρέσει όλους τους «αστέρες» του μαζί, με δεδομένο ότι η επιθυμία του Άντονι είναι να παίζει βασικός, ενώ δεν αποκλείεται στα σχέδια του να χρειάζεται να έρχεται από τον πάγκο. Ένα ζήτημα, για το οποίο αμφότερες οι πλευρές ίσως επιβληθεί να βάλουν «νερό στο κρασί τους», με πρώτο τον παίκτη.

Σε κάθε περίπτωση, ένας σπουδαίος σκόρερ έρχεται να ισχυροποιήσει ακόμη περισσότερο τους Ρόκετς, στην προσπάθεια να φέρουν πίσω στο Χιούστον το... πολύτιμο δαχτυλίδι, με τον Άντονι να έχει μια νέα μεγάλη ευκαιρία μπροστά του. Η διοίκηση του συλλόγου, πάντως, τον υποδέχθηκε με τον δέοντα τρόπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ