23.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Κούπτσακ… αντί Τζόρνταν στους Χόρνετς

Ο προεδρικός θώκος των Σάρλοτ Χόρνετς αλλάζει χέρια, με τον Μιτς Κούπτσακ να παίρνει τη θέση του Μάικλ Τζόρνταν.

Σε μία δυνατή κίνηση προχώρησαν οι Σάρλοτ Χόρνετς, οι οποίοι έβαλαν ως... κεφαλή του συλλόγου μία από τις πιο ιστορικές παραγοντικές φιγούρες του ΝΒΑ. Ο λόγος γίνεται για τον Μιτς Κούπτσακ, που ανέλαβε επίσημα το ρόλο του προέδρου της ομάδας, αλλά και τον Τζένεραλ Μάνατζερ, αντικαθιστώντας στον πρώτο τον Μάικλ Τζόρνταν, με σκοπό να υπάρξει μία νέα ώθηση για τις επόμενες πορείες στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο επί 30 χρόνια ευρισκόμενος στη διοίκηση του ΝΒΑ, με 17 χρόνια ως Τζένεραλ Μάνατζερ, τόνισε ότι «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον οργανισμό των Χόρνετς και ευχαριστώ τον Μάικλ (σ.σ. Τζόρνταν) για την ευκαιρία. Έχω γνώση του πάθους για μπάσκετ στη Σάρλοτ και σε ολόκληρη τη Βόρεια Καρολάινα, και είμαι αισιόδοξος πως μπορούμε να κάνουμε σπουδαίους τους Χόρνετς, μία ομάδα για την οποία οι οπαδοί θα είναι υπερήφανοι».

Ο «MJ», ως απελθών πρόεδρος μεν, ιδιοκτήτης ακόμη δε στις «Σφήκες», φρόντισε να αποθεώσει τον Μιτς Κούπτσακ. «Σε κάθε ρόλο και κάθε σταθμό στη διάρκεια της διαδρομής του στο ΝΒΑ, ο Μιτς Κούπτσακ έχει φέρει απόλυτη επιτυχία στις ομάδες όπου βρέθηκε. Είναι ένας αποδεδειγμένος πρωταθλητής. Έχοντας κερδίσει πρωταθλήματα, τόσο ως παίκτης όσο και ως παράγοντας, είμαστε σίγουροι πως ο Μιτς είναι το σωστό άτομο να ηγηθεί της ομάδας, να χτίσει κουλτούρα νικητή και να φέρει επιτυχία στον οργανισμό, τους οπαδούς και την πόλη μας», είπε από τη δική του πλευρά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ