21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η «οικογένεια» του Πανιωνίου μεγάλωσε

Με μία απουσία θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Προμηθέα Πατρών, στο «Δημήτρης Τόφαλος», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κυανέρυθροι» καλούνται να περάσουν το Σάββατο (23/11, 15.45) από την αχαϊκή πρωτεύουσα, με τον προπονητή τους Λίνο Γαβριήλ να μην έχει στη διάθεσή του το Μοχάμεντ Πάσαλιτς. Ο 32άχρονος γκαρντ έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η σύζυγός του Άλμα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειάς τους. Όπως ήταν λογικό, στο Βόσνιο παραχωρήθηκε ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του, έτσι δεν θα δώσει το παρών στο ματς με τον Προμηθέα Πατρών.

Η ανακοίνωση: «Για την πατρίδα του την Βοσνία αναχώρησε σήμερα (22/11) ο Muhamed Pasalic, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της γυναίκας του, Άλμα, που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας. Ο guard του Πανιωνίου Su Casa, όπως είναι λογικό, έλαβε ειδική άδεια από την ΚΑΕ για να ταξιδέψει στην χώρα του για αυτό το χαρμόσυνο γεγονός. Ως εκ τούτου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μας, που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Πάτρα ενόψει της αυριανής (23/11, 15.45) αναμέτρησης με τον Προμηθέα για την 8η αγωνιστική της EKO Basket League. Ευχόμαστε στον Muha και την Άλμα υγεία και κάθε ευτυχία στην οικογένειά τους!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ