19.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η επάνοδος του Κόνλεϊ

Ο Μάικ Κόνλεϊ ήταν μεταξύ των άτυχων της περασμένης σεζόν στους Γκρίζλις, αλλά σκοπεύει να επανέλθει δριμύτερος, πραγματοποιώντας πλήρη αποκατάσταση, μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

Πολλοί ήταν οι λόγοι της περασμένης άσχημης χρονιάς για τους Μέμφις Γκρίζλις, για να καταλήξουν στην προτελευταία θέση της Δύσης. Ένας από αυτούς, ασφαλώς, ήταν και ο τραυματισμός του Μάικ Κόνλεϊ τον Ιανουάριο, εξαιτίας του οποίου είχε αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην φτέρνα, χάνοντας όλο το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου και χωρίς ποτέ να βρεθεί λύση για το κενό που άφηνε.

Ο Αμερικανός γκαρντ, όμως, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη καλύτερος, ελπίζοντας πως θα είναι διαθέσιμος για την ομάδα του, όταν εκείνη θα ξεκινά την προετοιμασία της για την νέα χρονιά. «Τα πάω αρκετά καλά, αν και εύχομαι να συμμετείχα σε ασκήσεις με επαφές», είπε σε σχετικές δηλώσεις του ο ηγέτης των «Αρκούδων», ελπίζοντας πως γρήγορα θα βρεθεί και σε αυτό το πρόγραμμα, που θα αποτελεί και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή.

Υπό μία έννοια, λοιπόν, πρόκειται για μια σημαντική... προσθήκη στο ρόστερ, ώστε οι Γκρίζλις να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο από την περσινή τους παταγώδη αποτυχία. Ο Κόνλεϊ, πάντως, δε βιάζεται να επανέλθει στη δράση, κυρίως λόγω οποιουδήποτε φόβου υποτροπής, καθώς όπως τονίζει και ο ίδιος, «οτιδήποτε έχει σχέση με τον αχίλλειο, θέλει τον χρόνο του και πρέπει να είσαι υπομονετικός. Αυτή τη στιγμή, όμως, όλα έρχονται μαζί. Είμαι τόσο συνηθισμένος να κάνω κινήσεις και να νιώθω πόνο πάνω στην άσκηση, που τώρα που δεν νιώθω κανένα πόνο, ενθουσιάζομαι πραγματικά. Πιστεύω πως θα έχω επανέλθει μέχρι την προετοιμασία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ