21.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η οργή του ΝτεΡόζαν!

To All-Star Game του NBA πρόκειται να διεξαχθεί αύριο το βράδυ στην Ατλάντα και ενώ για όσους επιλέγονται να συμμετάσχουν αποτελεί τιμή, αποτελεί συχνά και αφορμή για σχόλια και... πίκρες για όσους που μένουν εκτός αυτής της γιορτής!

Η τελευταία περίπτωση είναι αυτή του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν. Ο άσος των Σαν Αντόνιο Σπερς είδε τον Μάικλ Κόνλεϊ να παίρνει την θέση του τραυματία Ντέβιν Μπούκερ στο αυριανό παιχνίδι, όπως και την συμμετοχή του στον διαγωνισμό τριπόντων, και σίγουρα, πίστευε πως ήταν κάτι το οποίο ο ίδιος είχε κερδίσει με τη φετινή του πορεία. Στιγμές μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Κόνλεϊ, ο ΝτεΡόζαν ανέβασε ένα οργισμένο τουίτ στο οποίο γράφει χαρακτηριστικά: «Φτάνεις σε ένα σημείο που απλά πρέπει να γελάς στις μ***ιες!»

https://twitter.com/DeMar_DeRozan/status/1368028286291378178

Ο άσος των Σπερς έχει μέσους όρους 20 πόντων ανά αγώνα, 4.9 ριμπάουντ και 7.2 ασίστ, σουτάρονας με 59.4% σε ποσοστό True Shooting (το στατιστικό που μετράει την ποιότητα των σουτ που παίρνει ένας παίκτης), ενώ αντίθετα ο Κόνλεϊ γράφει 16.1 πόντους, 3.5 ριμπάουντ, 5.7 ασίστ και 58.8% σε True Shooting, στην καλύτερη ομάδα του NBA, η οποία έχει ήδη ως All-Stars τους Ντόνοβαν Μίτσελ και Ρούντι Γκομπέρ. Οι Σπερς βρίσκονται στην 7η θέση μίας απαιτητικής Δύσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ