21.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ηρακλής: «Τέλος» ο Φίνκε, υπό κρίση ο Ντάγκλας, ερωτηματικό για Κουζέλογλου (vid)

Στην κατάσταση που αντιμετωπίζει η ομάδα του και τα πρώιμα προβλήματα της στην αρχή της σεζόν, αναφέρθηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο προπονητής του Ηρακλή προσπέρασε γρήγορα το ματς με τον Ολυμπιακό, προανήγγειλε την αντικατάσταση του Φίνκε, εκτίμησε ότι θα θα υπάρξει επίλυση του θέματος του Κουζέλογλου, άνοιξε θέμα και για τον Ντάγκλας ενώ δεν έκρυψε την αγωνία του για την απόφαση της ΕΕΑ.

 


«Γνωρίζαμε τη διαφορά δυναμικότητας με τον Ολυμπιακό, όμως τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε δεν μας επέτρεψαν να είμαστε ανταγωνιστικοί» είπε αρχικά και πέρασε στο… ψητό: «Να τελειώνουμε με τα προβλήματα, ώστε να παρουσιαστούμε με καθαρό μυαλό στα παιχνίδια της Ευρώπης» είπε και αναφέρθηκε στην περίπτωση Φίνκε: «Δεν είναι μόνο ότι δεν έπεισε, αλλά έδειξε να μη θέλει να συνεργαστεί με την ομάδα, χωρίς να ξέρω το γιατί… Είμαστε κοντά στο να αποφασίσουμε για τον αντικαταστάτη του».

 


Όσο για τον Κουζέλογλου που δεν έπαιξε και σήμερα: ««Θέλει να βοηθήσει την ομάδα, είναι δίπλα μας, έχουμε προτείνει πολλές εναλλακτικές για το συμβόλαιό του στον εκπρόσωπό του και κάποια στιγμή θα επέλθει η συμφωνία».

 


Ο προπονητής του Ηρακλή δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το κομμάτι της δημιουργίας, τονίζοντας ότι θα δοθεί πίστωση χρόνου στον Τόνι Ντάγκλας: «Έχουμε θέμα με τον Ντάγκλας, που είναι σε καλή σωματική κατάσταση, αλλά δεν μπορεί να βοηθήσει. Ο Γούλριτζ είναι κυρίως επιθετικογενές «1-2» και ποντάραμε στον Ντάγκλας για την οργάνωση. Ο Ντάγκλας είναι καλό παιδί, δεν είναι απόμακρος, θα συζητήσουμε μαζί του και θα περιμένουμε να βοηθήσει. Αν δεν τα καταφέρει, θα πρέπει να ψάξουμε για παίκτη στη θέση “1”…

 


Ο Σκουρτόπουλος όπως και ο Ηρακλής περιμένει την αυριανή συνεδρίαση της ΕΕΑ: Να μην κρυβόμαστε, φοβάμαι για την αδειοδότηση. Δεν ξέρω ποιο πρόβλημα υπάρχει. Μακάρι να μην ξεκινήσουμε με μείον βαθμούς».

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ