27.8 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ημερίδα ενημέρωσης για την άθληση και τη σωστή διατροφή από τη Νίκη Δροσιάς

Ο Νίκος Λινάρδος θα είναι ο επικεφαλής της εκδήλωσης.

Ημερίδα ενημέρωσης για την άθληση και τη σωστή διατροφή διοργανώνει το τμήμα μπάσκετ της Νίκης Δροσιάς με επικεφαλής τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Λινάρδο.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή προς το κοινό και σκοπός της είναι η σωστή ενημέρωση γονέων και παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό σχετικά με τα οφέλη της εκγύμνασης, της σωστής διατροφής και της θετικής σκέψης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτώβρη 2017 στις 10 πμ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19, Δροσιά).

Αναλυτικά η πρόσκληση του συλλόγου και το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

«Αγαπητοί Κύριοι,

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των επιδόσεων του τμήματος μπάσκετ της Νίκης Δροσιάςοργανώνουμε μια εκδήλωση στο πολιτιστικό κέντρο του Δημαρχείου Δροσιάς.

Η εκδήλωση αυτή θα περιλαμβάνει ομιλίες σχετικά με τα οφέλη της εκγύμνασης, της σωστής διατροφής και της θετικής σκέψης.

Περιμένουμε αρκετούς γονείς και παιδιά από όλο το Δήμο που έχουν ενδιαφέρον για τον αθλητισμό.

Η εκδήλωση αυτή θα πάρει αρκετή δημοσιότητα στο site της ομάδος nikidrosiasbc.blogspot.gr και σε μεγάλα αθλητικά site του facebook.

Η παρουσία των γονέων και των παιδιών θα τιμήσει την εκδήλωση μας.

Ευχαριστούμε θερμά,

Ο τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λινάρδος

Οι έφοροι των τμημάτων Αντώνης Μιχαλόπουλος, Κωσταντίνος Κόντος, Δημήτρης Δράκος, Νίκος Πάργας, Νίκος Σταυρόπουλος, Ηλίας Λάσκαρης, Θανάσης Τζαφέρης, Βασίλης Λιακόπουλος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ