25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Ευρωλίγκα: Οι έδρες και η… Μπασκόνια (vids)

Όλοι οι γηπεδούχοι πλην της Φενέρμπαχτσε πανηγύρισαν στην πρώτη ημέρα της 25ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Παράλληλα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα πλέι οφ της διοργάνωσης και μαθηματικά, ενώ οριστικά εκτός συνέχειας έμειναν τόσο η Ούνικς Καζάν όσο και η Αρμάνι Μιλάνο.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν συνάντησε προβλήματα κι έκαμψε την αντίσταση της Γαλατάσαραϊ με 85-69. Η «ομάδα του Στρατού» έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται μαθηματικά στα προημιτελικά, ενώ οι Τούρκοι παρέμειναν στην 14η θέση.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Μπασκόνια χάλασε το πάρτι γενεθλίων του Ζέλικο Ομπράντοβιτς φεύγοντας με το «διπλό» (79-74). Οι Βάσκοι πλέον μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της κατάληψης της πέμπτης θέσης.

Κατώτερος των περιστάσεων για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός που ηττήθηκε με 64-58 και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά και κινδυνεύει ακόμα και με αποκλεισμό.

Νίκη γοήτρου για την Μακάμπι που «λύγισε» την Αρμάνι Μιλάνο με 92-82, με τους Ιταλούς να μένουν εκτός συνέχειας και μαθηματικά.

Ακριβώς το ίδιο συναίσθημα βίωσαν και οι παίκτες της Ούνικς Καζάν, μετά την ήττα στην έδρα της Μπαρτσελόνα με 70-62.

Δείτε τα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα των αναμετρήσεων:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ