18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ψέκασε, σκούπισε η ΤΣΣΚΑ

Πέντε λεπτά χρειάστηκε η ΤΣΣΚΑ για να βάλει... στη θέση της την Γαλατασαράι και να φτάσει στο εντός έδρας 85-69 που τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά από ένα πρώτο δεκάλεπτο που έλεγξαν οι ορεξάτοι Τούρκοι και προηγήθηκαν με 17-13, η ΤΣΣΚΑ ανέβασε ψηλά την άμυνά της, "έκρυψε" το γήπεδο, έκλεψε τη μπάλα, έφτασε σε εύκολα καλάθια και κλείνοντας το ημίχρονο με 46-29 είχε εξασφαλίσει τη νίκη και το... δικαίωμα να κατεβάσει ταχύτητα σε ένα δεύτερο ημίχρονο που... δεν βλεπόταν στην μεγαλύτερή του διάρκεια.

Ο... ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ: ΑΠό την ασφυκτική άμυνα άρχισε η αντεπίθεση της ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά χρειαζόταν να βάζει και κάποιος τη μπάλα στο καλάθι. Ο Νάντο Ντε Κολό... συνδέθηκε, έκλεισε το ημίχρονο με 18 πόντους και είχε βάλει το νερό στο αυλάκι.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Δεν είναι αμιγώς... στατιστικό το στοιχείο, αλλά είναι... αμείλικτο. Το 14-0 της ΤΣΣΚΑ στα 4 πρώτα λεπτά του δεύτερου δεκαλέπτου, που μετέτρεψε το 12-17 σ3 27-17 και το συνολικό 33-12 της περιόδου, που έφερε το 46-29 ήταν πολύ συνοπτικά η εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ