22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Νέα παράταση από το Πρωτοδικείο!

Νέα παράταση πήρε η απόφαση που αναμενόταν σήμερα από το Πρωτοδικείο Αθηνών για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ. Οπως ενημερώθηκαν οι ενδιαφερόμενοι, τη Δευτέρα θα γίνει τελικά γνωστή η απόφαση για το αίτημα που έχουν καταθέσει σύμβουλοι της παράταξης του Βαγγέλη Λιόλιου για την εξαίρεση από την προσωρινή διοίκηση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη.

Με αυτή την (μη) εξέλιξη, η ΕΟΚ θα συνεχίσει και το Σαββατοκύριακο να έχει την προσωρινή διοίκηση συγκροτημένη σε σώμα... δύο φορές, μία με πρόεδρο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και μία με τον Φάνη Χριστοδούλου. Το ενδιαφέρον φυσικά δεν περιορίζεται μόνο στο αν θα συνεχίσουν τα δύο μέλη να είναι στη διοίκηση, Βασιλακόπουλος και Γολέμης αλλά επεκτείνεται και στο ποιο Δ.Σ. θα πάρει νομιμοποίηση για να τρέξει την πορεία προς τις εκλογές.

Οπως φαίνεται από όσα μπορεί να καταλάβει κάποιος, η υπόθεση έχει... ζουμί. Για να προκαλεί τόσες μέρες σκέψεων στην Πρωτοδίκη, λογικά είναι οριακές οι παράμετροι που «ζυγίζονται» μέχρι την τελική απόφαση. Οπως και να 'χει, μόνο και από τις παρατάσεις, αφού η αρχική εκτίμηση ήταν ότι θα έβγαινε άμεση απόφαση την προηγούμενη Τετάρτη όταν και συζητήθηκε η περίπτωση, δείχνουν... θρίλερ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ