16.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Την Παρασκευή (μπορεί να) ξεδιαλύνει το τοπίο

Για ακόμα 48 ώρες, τουλάχιστον, η ΕΟΚ θα συνεχίζει να πορεύεται με μια διοίκηση Πρωτοδικείου συγκροτημένη σε... δύο σώματα! Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε στο Πρωτοδικείο η αίτηση που κατατέθηκε από μέλη της παράταξης dwsepasa του Βαγγέλη Λιόλιου, για αντικατάσταση από την προσωρινή διοίκηση των Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη. Η αιτιολογία του αιτήματος ήταν ότι προχώρησαν σε παράτυπη διακοπή της συνεδρίασης της περασμένης Δευτέρας, προκαλώντας το.. κομφούζιο που ακολούθησε.

Προτάθηκε επίσης από αυτή την πλευρά, τα δύο μέλη να αντικατασταθούν από τους Χρήστο Βασιλειάδη και Βασίλη Ντάκουρη, καθώς τα τρία αναπληρωματικά μέλη της αρχικής διοίκησης, έχουν ήδη γίνει τακτικά μετά τις τρεις πρώτες παραιτήσεις και δεν υπάρχουν άλλα.

Από την άλλη πλευρά, οι δικηγόροι της πλευράς Βασιλακόπουλου, τόνισαν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος αντικατάστασης των δύο μελών. Υπεραμύνθηκαν του νόμιμου όλων των ενεργειών που έχουν γίνει μέχρι τώρα και κατέθεσαν και χαρτί ζητώντας τη νομιμοποίηση της διοίκησης που συγκροτήθηκε χθες σε σώμα. Εαυτόν νόμιμο θεωρεί και η διοίκηση που έχει συγκροτηθεί με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου.

Το Πρωτοδικείο ενημέρωσε ότι θα εκδώσει την απόφασή του μεθαύριο Παρασκευή (9/4).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ