24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Εκλογές: Εξέλεξαν Φάνη πρόεδρο οι δύο παρατάξεις!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην ΕΟΚ τις τελευταίες ώρες. Η διακοπή της πρώτης συνεδρίασης της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου δεν ήταν... διακοπή για τους μισούς υποψήφιους. Οι παρατάξεις Φασούλα και Λιόλιου, μπήκαν ξανά στην τηλεδιάσκεψη, κάλεσαν και όσους είχαν αποχωρήσει και αφού αυτοί δε μπήκαν, συνέχισαν τη συνεδρίαση.

Δεν δέχτηκαν δηλαδή ότι συναποφασίστηκε διακοπή και μετάθεση για αύριο. Θεώρησαν ότι ήταν ένα τεχνικό πρόβλημα όπως τους ειπώθηκε, εμφάνισαν λύση και συνέχισαν. Πώς; Ψηφίζοντας επί των παρόντων και αναδεικνύοντας πρόεδρο του Δ.Σ. τον Φάνη Χριστοδούλου. Την έτερη υποψηφιότητα δηλαδή, έναντι του Γιώργου Βασιλακόπουλου, όταν όλοι... ήταν παρόντες.

Στο ενδιάμεσο, ο ΕΣΑΚΕ είχα συγκαλέσει έκτακτη τηλεδιάσκεψη για να δει πώς θα ψηφίσουν στην... αυριανή συνεδρίαση τα μέλη του. Σήμερα άρχισαν για τρία λευκά, ο Δουβής ψήφισε τελικά Βασιλακόπουλο και ο Μήλας που ακολουθούσε... απάντησε με Φάνη. Για την ιστορία, αποφάσισαν αν ξαναψηφίσουν να το πράξουν κατά βούληση. Τα πράγματα βέβαια αλλάζουν ραγδαία.

Τι θα γίνει; Κανείς δεν ξέρει. Μάλλον όλοι υποψιάζονται. Ασχημες σκηνές για το μπάσκετ, αφού αύριο λογικά αυτοί που ψήφισαν θα ζητήσουν την παράδοση στη νέα διοίκηση και λογικά πάλι τα δικαστήρια θα έχουν τον λόγο.

Τις άλλες θέσεις αυτής της διοίκησης πήραν του α' αντιπροέδρου ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος (εκ του νόμου που τη δίνει στον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ), β' αντιπρόεδρος ο Νίκος Νικολόπουλος, γ.γ. ο Ευθύμης Ρεντζιάς, ταμίας ο Μπάμπης Μαρκάκης και ειδικός γραμματέας ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ