20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Εκλογές ΕΟΚ: Ασφαλιστικά μέτρα από την παράταξη Λιόλιου για Βασιλακόπουλο και Γολέμη

Αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο κατέθεσε η παράταση «Δώσε Πάσα» του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου και ζητά την αντικατάσταση των μελών της προσωρινής διοίκησης, Γιώργου Βασιλακόπουλου και Αριστείδη Γολέμη.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης (6/4), η ΕΟΚ εμφανίζεται να έχει δύο διοικήσεις. Χθες (5/4) οι δύο παρατάξεις των Φασούλα και Λιόλιου εξέλεξαν προσωρινό πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και σήμερα (6/4) οι άλλες δύο παρατάξεις εξέλεξαν τον Γιώργο ΒασιλακόπουλοΜάλιστα ορίστηκε και νέα ημερομηνία για τις εκλογές, η 30η Μαΐου, με φυσική παρουσία.

Η τελευταία εξέλιξη οδήγησε την παράταξη «Δώσε Πάσα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λιόλιο να καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο. Το αίτημά της είναι να υπάρξει προσωρινή διαταγή για αντικατάσταση συγκεκριμένων μελών της προσωρινής διοίκησης. Ο λόγος για τους Γιώργου Βασιλακόπουλο και Αριστείδη Γολέμη, δηλαδή τον πρόεδρο και τον δεύτερο αντιπρόεδρο. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι οι δύο τελευταίοι διέκοψαν τη σύσκεψη της Τρίτης (5/4).

Το συγκεκριμένο αίτημα θα συζητηθεί την Τετάρτη (7/4) το μεσημέρι (13.00).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ