19.6 C
Athens
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Διπλό και κατοστάρα για τον Χολαργό

Ο Χολαργός νίκησε τον Πανιώνιο στο «Σοφία Μπεφόν» με 110-90, στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τη σεζόν με ρεκόρ 8-18 και τερμάτισαν στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον αντίποδα οι νεοφώτιστοι ήταν ήδη γνωστό ότι θα τερμάτιζαν όγδοοι (12-14) και θα συναντήσουν στον πρώτο γύρο των πλέι οφ τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας.

Ο Πανιώνιος έπαιξε σε αυτό το παιχνίδι χωρίς τον Βασίλη Φραγκιά στον πάγκο του, καθώς με βάση την ενημέρωση της ομάδας ένιωσε αδιαθεσία, αν και πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία του στα αποδυτήρια όπου και χαιρέτησε τους παίκτες. Απόντες ήταν επίσης οι Αμερικανοί Ντέιβιον Μπέρι και Νταρνέλ Χάρις. Ο πρώτος μάλιστα μιλώντας στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι δεν έχει πρόβλημα στη μέση αλλά ήταν απλήρωτος και γι' αυτό δεν αγωνίστηκε.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε διάθεση να παίξει άμυνα κι αυτό φάνηκε από το ξεκίνημα του αγώνα με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 31-33 και στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά με 51-50.

Στο δεύτερο μέρος οι «κυανέρυθροι» δεν άντεξαν και από κάποιο σημείο και μετά έχασαν την επαφή τους με το σκορ και ήρθε φυσιολογικά η ήττα από έναν πιο «γεμάτο» Χολαργό.

Η ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ: Ο Τζαβόντε Χόκινς με 24 πόντους, ο Τορλίν Φιτζπάτρικ με 22 και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς με 21 ήταν οι κορυφαίοι για το Χολαργό, ενώ για τους γηπεδούχους ο Νώντας Παπαντωνίου ξεχώρισε με 22, ενώ 15 πρόσθεσε ο Νίκος Δίπλαρος.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ο Χολαργός έκανε πάρτι στα ριμπάουντ με 40 έναντι μόλις 22 των γηπεδούχων που ήταν πολύ αδύναμοι μέσα στη ρακέτα. Παράλληλα η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν πολύ εύστοχη και τελείωσε το παιχνίδι με 40/68 σουτ και 30 ασίστ για μόλις 15 λάθη.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ